Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Most már szinte biztos, hogy Mourinho lesz a Manchester United új edzõje

Tóth Hanna

2016.05.26. 22:19

Három nap alatt sikerült megegyeznie a patinás klub vezetõivel

Nagy valószínűséggel holnap hivatalosan is bejelentik, hogy José Mourinho ülhet a Manchester United kispadjára, aki a hét elején menesztett Louis Van Gaalt fogja váltani az Old Trafford kispadján.

A holland edző kirúgásáról már egy jó éve folyamatosan cikkeztek a sajtóban, mivel a csapat teljesítménye messze elmaradt a klubhoz méltó szinttől. Az utolsó szög a koporsójában az volt, hogy nem sikerült a csapatot a Bajnokok Ligáját érő helyezésre navigálni az angol bajnokságban.

José Mourinho érkezéséről is hónapok óta tudni. A portugál tréner többször hangoztatta, hogy szívesen költözne Manchesterbe, de korábban olyan pletykák hangoztak el, hogy az Ed Woodward által elnökölt klub valamiért ódzkodik tőle.

Mára azonban kiderült, a bizonytalanságot az okozta, hogy a Special One reklámjogait korábbi klubja, a Chelsea birtokolja, ezt kellett kivásárolnia a Unitednek, ha hihetünk a pletykáknak.

José Mourinho az utóbbi évek legsikeresebb edzője: eddig három bajnoki címet gereblyézett össze a Chelsea-vel, a Portóval, majd az Interrel.

(NSO, Sky News)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére