Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nehéz kezdés után Belgium kiütötte Panamát

Pörge Béla

2018.06.18. 18:53

Szenvedõs elsõ félidõ után végre simán nyert Belgium.

Ahogyan azt várni lehetett, Belgium kezdte aktívabban a meccset, már az ötödik percben volt egy nagyobb helyzete a belgáknak. A folytatásban is sorozatban alakítottak ki helyzeteket, de gól nem született, sőt, a félidő második részében már alig akadtak gólveszélyes támadások. Panama csak védekezett, egyszer lőttek kapura.

A viszonylag szenvedős első játékrész után Panama lehetett elégedettebb, hiszen a sokkal gyengébb csapat tartani tudta a 0–0-át.

A második félidőben aztán Mertens gyorsan betalált, nem is akárhogy! Egy kifejelt labdát a 16-os sarkától kapásból a kapuba bombázott, ezzel szerzett vezetést Belgium.

A folytatásban nem igazán változott a játék képe, sokkal több volt a belga lehetőség, igaz, az 55. percben egy szabadrúgás után majdnem egyenlített Panama. Egy 10-15 perc gyengébb időszak után a végén Belgium kis túlzással annyi gólt rúghatott, amennyit csak akart az elfáradó Panamának.

Végül még kettőt szereztek, De Bruyne tanári csele és beadása után Lukaku fejelt a kapuba, pár perccel később egy kontrát fejezett be higgadtan Lukaku. 3–0 lett a vége, Belgium hozta a kötelezőt, Panama helytállt.

Este ebben a csoportban Anglia lép pályára Tunézia ellen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére