Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán vezetésével nyert a magyar válogatott

Pörge Béla

2018.11.15. 22:37

A magyar labdarúgó-válogatott hozta a kötelezõt Észtország ellen.

Nem tapogatóztak a csapatok, már a hatodik percben egy szöglet után helyzetbe kerültek az észtek, Vihmann fejesét védte Dibusz. Pár perccel később, a nyolcadik percben viszont már a magyar válogatottnak volt helyzete, sőt!

Willi Orbán a 8. percben egy szöglet után 7-8 méterről a kapuba fejelt, vezetést szerzett Magyarország.

A félidő hátralevő részében jóval többet volt a labda a magyar válogatottnál, több volt a helyzetünk, de komoly gólhelyzetünk nem volt. A 35. percben Nagy Dominik lövése Szalain pattant meg, így ment mellé, a félidő végén pedig Korhut lőtt kapura, az észt kapus védett.

A 43. percben Nagy Dominik lövése Tamm kezén pattant meg, a játékvezető nem ítélt tizenegyest, más gólhelyzet pedig már nem volt, így 1–0-val fordultak a csapatok.

A második játékrész legelején, a 46. percben egy szabadrúgás után ismét Orbán fejelt kapura, Aksalu hatalmas bravúrral védett, a szöglet pedig veszélytelen volt.

A továbbiakban is maradt a magyar fölény, a 64. percben pedig Dzsudzsák Balázs is beállt. A 68. percben Nagy Ádám tette bele a lábát egy észt ívelésbe, a labda így úgy pattant meg, hogy Szalai fejesével megduplázhattuk az előnyt. Szalai tökéletesen helyezkedett, ennek köszönhettük a második gólt.

Dzsudzsák a 70. percben eleresztett egy veszélyes lövést, amit a kapus hárított. A hajrában is maradt a magyar fölény, azonban gólhelyzet nem nagyon alakult ki, sajnos az utolsó passzok nem jöttek össze. A 88. percben ismét Dzsudzsák lőtt kapura, ez mellé ment.

A 92. percben egy észt szurkoló beszaladt a pályára, de nem okozott komoly galibát.

Maradt a 2–0, ami azt jelenti, hogy Magyarország nem végezhet a harmadiknál rosszabb helyen a csoportban, így jó eséllyel nem is esünk ki. A csoport másik meccsén Görögország 1–0-ra verte a finneket, így továbbra is második.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére