Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Óriási siker: BL-gyõztes a Gyõr!

Pörge Béla

2017.05.07. 19:57

Gratulálunk a Gyõri ETO kézis lányainak a sikerhez!

A Győri ETO női kézilabda csapata hatalmas küzdelemben, hosszabbítás után 31–30-ra nyert a Bajnokok Ligája döntőjében a Vardar Szkopje ellen. Ez a csapat harmadik BL-győzelme.

Ezen a hétvégén rendezték a női kézilabda BL négyesdöntőjét, amelynek idén is Budapest adott otthont. Szombaton a Győr hat góllal verte a Podgoricát, míg a Szkopje a Bukarestet győzte le. A mai nap korábban a Bukarest kiharcolta a bronzot, este pedig jöhetett a döntő!

Az első gólt ugyan a Vardar szerezte, de később aztán dominált a Győr, az első félidőben négy gólos is volt az előny, a szünetben pedig hárommal mentek a győriek, 15–12 volt a félidő. A második játékrészben aztán feltámadt a Szkopje, fokozatosan jöttek fel, 24—24-nél össze is jött nekik az egyenlítés.

Bár a Győr nem került hátrányba, de hatalmas izgalmak közepette nem is tudta megnyerni a meccset a rendes játékidőben, amelynek 26–26 lett a vége.

Kétszer öt perc ráadás következett, ebben a Győr ismét ellenállhatatlan volt, akárcsak az első félidőben. A magyar csapat hamar ellépett, 29–26 is volt az előny, aztán a Szkopje ismét visszajött a meccsbe, ezúttal csak egy gólra közelítették meg a Győrt, így drámai hajrá és hatalmas izgalmak után, végül 31–30 lett a vége.

 

SZÉP VOLT, CSAJOK!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére