Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szalait állítólag azért rúgta ki a Mainz, mert nem tetszett neki, hogy a járvány alatt csökkent a fizetése

888.hu

2020.09.22. 13:27

Új csapat után kell néznie a magyar válogatott csatárnak.

A német élvonalban (Bundesliga) szereplő Mainz hétfőn jelentette be, hogy a magyar válogatott 32 éves csatára, Szalai Ádám már nem szerepel a „szakmai terveikben”, ezért azt tanácsolják neki, hogy keressen magának másik csapatot.

A Sport Bild úgy tudja, hogy a szakítás oka egy elmérgesedett pénzügyi vita, és Szalait azonnali hatállyal ki is tették a csapatból.

Szalai Ádám az Uruguay elleni barátságos mérkőzésen, a Puskás Aréna nyitómeccsén 2019. november 15-én | Fotó: MTI Fotóbank

A lap információi szerint tavasszal, a koronavírus-járvány miatt elrendelt kényszerszünetben közös megegyezéssel csökkentették a játékosok fizetését a klubnál, de megígérték nekik, hogy amint az egyesület újra egyenesbe jön anyagilag, visszamenőleg pótolják a kiesett fizetéseket.

Mindez egyelőre nem történt meg, az újság úgy tudja, hogy Rouven Schröder sportigazgató megbeszélést kezdeményezett a játékosok tanácsával, amelynek Szalai is tagja, hogy közölje velük a pótlás elmaradását. A lap szerint a magyar támadó heves vitába keveredett a sportigazgatóval, azzal érvelt, hogy a pénz a szerződés alapján járna nekik, mire Schröder berekesztette a vitát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére