Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szerencsét hozhat a fehér mez?

888.hu

2016.06.18. 11:10

A nagy tornákon is van "hazai" csapat. A sorsolásnál elõl álló, kvázi pályaválasztó együttes választhat mezt, így a magyar válogatott az osztrákok elleni találkozóhoz hasonlóan újra fehérben játszik majd. Akkor szerencsét hozott ez a szerelés.

Győztes csapaton ne változtass! Ha lehet, akkor a szerelésen se! - teszik hozzák a babonás szurkolók. Hát most teljesült a kívánságuk, mert ismét tiszta fehérben játszik majd a magyar labdarúgó-válogatott ma este, Marseille-ben. Ki tudja, hogy a szerelés színe mennyit számított Ausztria ellen, de sokak szerint, amúgy is jobban néz ki az "idegenbeli" magyar mez, mint a hazai, amelyet majd a portugálok ellen láthatunk a csapat játékosain. 

Ha azonban minden jól alakul ma este, a portugálok nyernek Ausztria, mi pedig Izland ellen, akkor kvázi két továbbjutó együttes - a magyar biztosan -  találkozhat a zárókörben, ahol a szerelés és a babona nekünk már nem számít majd. De még ne beszéljünk erről.  

Érdekes történetre hívta fel a figyelmet az nso.hu szakírója, amikor megjegyzi, hogy a magyar válogatott nagy tornán 1978 óta először játszik egymás után két mérkőzést is idegenbeli, fehér mezében. Akkor Olaszország és Franciaország ellen játszottunk fehérben a vb-n. Igaz ez utóbbi találkozón volt egy kis gond, mert a franciák is fehérben érkeztek, így végül a helyi Kimberley csapatától kértek kölcsön egy szerelést, és zöld-fehér csíkos dresszben léptek pályára. Most ebből egy francia meccs esetén nemzeti botrány lenne, igaz itt megoldást jelenthetne, ha a francia szurkolók bedobálnák mindenkinek az éppen megfelelő mezt a pályára. Ott csak méretprobléma adódhatna.

De kit érdeklenek a franciák? Hajrá, magyarok!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére