Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szoros meccsen jutott tovább a Honvéd az Európa-ligában

Pörge Béla

2019.07.18. 20:54

A Budapest Honvéd együttese 3–1-es hazai siker után várhatta a vilniusi visszavágót.

Az eredmény ellenére nem volt olyan sima a budapesti meccs, ez a visszavágón is megmutatkozott: főleg a mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, volt helyzet itt is és ott is. A 18. percben egy igazán magyaros góllal került hátrányba a Honvéd: A magyar származású, horvátországi Kis beadása után a szintén magyar származású, erdélyi Antal lőtt a kapuba, 1–0.

Ez az eredmény azt jelentette, hogy még egy góllal már kiesésre állt volna a Honvéd. Az első félóra végén a kispestieknek is volt ziccere, Ngog fejelt mellé. Az első félidő végén még egy kis kakaskodásra is sor került, az eredmény azonban nem változott.

A második játékrész elejét nagyon megnyomta a Zalgiris, több nagy helyzete is volt a litvánoknak. A 63. percben aztán Kukoc beadása után Kamber fejelt a kapuba, 1–1!

Ezzel a góllal lényegében eldőlt a továbbjutás, a Zalgirisnek innen kettőt kellett volna lőnie a hosszabbításhoz. Erre mondjuk némi esély azért volt, hiszen továbbra is támadásban maradt a litván együttes, Lefkovitsnak több bravúrt is be kellett mutatnia, igaz, közben a Honvéd veszélyes kontrákat vezethetett.

A hajrában Kis fejese után kellett nagyot védenie Lefkovitsnak, aki a Honvéd legjobbja volt ezen a meccsen. Az utolsó percekben végig támadtak a hazaiak, de gólt nem tudtak szerezni, 4–2-es összesítéssel továbbjutott a Honvéd!

A Honvéd a következő körben az Universitatea Craiova ellen küzdhet meg, a román csapat 6–4-es összesítéssel jutott tovább azeri ellenfele ellen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére