Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Taxi hozza a politikai kívánságműsort

888.hu

2022.02.04. 20:40

Úgy látszik, nem mindenkire van egyforma hatással a fideszes média. Alig két hete Schmuck Erzsébet a Facebookon esett egy kormánypárti taxis verbális „áldozatává”, most pedig a hajdanvolt SZDSZ minisztere, Csillag István tette közkinccsé a Népszavában egy igazi ellenzéki pilótával folytatott építő jellegű eszmecseréjét a benzinárstop hiábavalóságáról.

A lassan a felismerhetetlenség homályába vesző LMP társelnöknője azon kesergett, hogy kormánypárti taxiba ült. A 83 éves pilóta vezetés közben jóízűen békétlenkedett a „moslék koalíció” tüntetése miatt, és azt ecsetelte a társelnök-asszonynak, hogy jobb lenne, ha „mindenki elhúzna, aki nem a Fideszre szavaz.” Mindezek tetejébe az ellenzék beengedné a migránsokat. Suma summárum, Schmuck elárulta, azért nem szállt vitába a pilótával, mert „az öregúr agyát évek óta mossa a fideszes média és abból ennyi idő alatt nem tudta volna kimozdítani”.

Kiderült, hogy elég rossz hatásfokkal mossák az agyakat. A Medgyessy kormány gazdasági minisztere is taxizott, és csodák, csodája, a kormánypárti média mesterkedései ellenére Csillag úr sofőrt nem dobta fel a benzin árának befagyasztása. Mi több, méregbe gurult tőle, mert őt aztán nem tudja a Zorbán kilóra megvenni, ha kell, akár 6-700 forintot is fizet az üzemanyag literjéért, és nem csak a gáz árát kellene befagyasztani, de az oroszok seggének a nyalását is”. A nép egyszerű taxisa jól tudja, hogy „a benzin ára mozog, azt nem lehet egyszer befagyasztani, egyszer meg szabadon engedni.” Az egyenes beszéd hallatán nyilván kellemes bizsergés járta át az exminiszter testét, lelkét, és igazolva látta az ellenzék által gyakran hangoztatott, még több kiadás, még nagyobb boldogság közgazdasági tétel működőképességét.

A jövőre nézvést pedig érdemes lenne a fuvarozó társaságoknak új szolgáltatást bevezetni. A meglepetések kiküszöbölése érdekében a kocsikon jól láthatóan jeleznék, hogy kormánypárti avagy ellenzéki vezető ül a volánnál. Így nyugodtan lehetne szörnyülködni, egyetértően bólogatni, O1G-zni vagy éppen hülye Fletózni – a sofőr megjegyzéseinek függvényében.

Mindent az utasokért!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére