Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

U17: az én szememben a srácok megnyerték a találkozót

Pörge Béla

2017.05.16. 16:04

Szélesi Zoltán, az U17-esek trénere büszke a magyar válogatott mai teljesítményére.

Mint ismert, a magyar U17-es labdarúgó-válogatott 1–0-ás vereséget szenvedett Zágrábban a franciák korosztályos csapata ellen, így a hatodik helyen végzett a válogatott és nem mehet az indiai vébére.

Szélesi Zoltán így értékelte a találkozót illetve a tornát:

küszködtem a könnyeimmel, mert amit ezek a fiúk kiadtak magukból az egész torna folyamán, az bizony elismerésre méltó. Ilyen tornák, ilyen mérkőzések kellenek ahhoz, hogy ezeket a srácokat ugyanígy tudjuk tovább fejleszteni, képezni és egyre jobb játékosokat nevelni belőlük. Azt hiszem, az egész stáb nevében mondhatom, mindenkire büszkék vagyunk."

Szélesi Zoltán beszélt az eltiltottakról is, mint elmondta, azért morcos picit, mert az érintett futballisták olyan sárga lapokkal tiltatták el magukat, melyek nem a csapatérdeket szolgálták.

Az én szememben a srácok megnyerték a mai találkozót"

mondta a Nemzeti Sportnak a tréner, majd hozzátette:

az első meccstől az utolsóig büszke vagyok rájuk, a franciák ellen is jól futballoztak, mi irányítottuk a játékot, az ellenfélnek mindössze egy-két lehetősége volt, azok is az eladott labdáink után alakultak ki. Ez nyilván a koncentráció hiányának tudható be, de a torna ötödik meccsén, ilyen nagy melegben ez érthető."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére