Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újpest – Régi címer és új tulajdonos jön

888.hu

2021.12.05. 18:00

A goal.com futballportál magyarországi kiadásának értesülései szerint hamarosan távozik a klub éléről az Újpest tulajdonosa, Roderick Duchatelet. Az új lila-fehér vezérkar pénteken ül tárgyalóasztalhoz a belga üzletemberrel. A csapat egyelőre ismeretlen vásárlói az Újpest tradicionális címerét is magukkal hoznák.

Kétségtelen, hogy az Újpest Család Kupának szép és nemes hagyományai vannak a lila-fehér szurkolók körében. A tavaly újjáéleszteni szándékozott tornát azonban a járvány miatt elhalasztották, most azonban 26 csapat nevezett, a határokon túlról is érkezett csapat. S ugyan sokáig a Legendák-Szurkolók gálameccs tartott számot a legnagyobb érdeklődésre, hiszen az olyan hajdani nagyságok játékára, mint Zámbó Sándor, Jenei Sándor vagy Mészöly Géza, sokan kíváncsiak voltak, ám a találkozó előtt igazi ovációt váltott ki Móring József Attila bejelentése.

A KDNP országgyűlési képviselője szerint régóta azon dolgoznak, hogy az Újpest tradicionális címere újra méltó helyére, és a klub pedig új kezekbe kerüljön. Nos, a cél belátható közelségbe került, pénteken tárgyal az új tulajdonosi kör Roderick Duchatelettel, a lila-fehér futballklub belga tulajdonosával, és végre pont kerülhet klub hosszú kálváriája és korábbi hírnevéhez méltatlan jelenlegi szereplése végére.

A hússzoros magyar bajnok csapat játszotta a legtöbb élvonalbeli mérkőzést, ám az utóbbi időben híréhez, nevéhez méltatlanul szerepel. A legvérmesebb szurkolók többsége régóta a Szusza Ferenc stadiontól való távolmaradásukkal tüntet a 2017-ben megváltoztatott és sok ellenérzést kiváltó címer használata és a belga tulajdonos csapatépítési – azaz csapat nem építési – politikája miatt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére