Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

77 millióba fájna Magyarországnak egy migráns elutasítása

Bertha László

2016.05.04. 14:08

Migránsonként több mint 77 millió forint "szolidaritási hozzájárulás" fejében tagadhatnák meg ideiglenesen az uniós tagállamok, hogy részt vegyenek a bevándorlók automatikus szétosztásában - áll az Európai Bizottság által elfogadott javaslatban.
BRÜSSZEL, 14:08

Migránsonként több mint 77 millió forint „szolidaritási hozzájárulás” fejében tagadhatnák meg ideiglenesen az uniós tagállamok, hogy részt vegyenek a bevándorlók automatikus szétosztásában – áll az Európai Bizottság által elfogadott javaslatban.

A brüsszeli bizottság az unió menekültügyi eljárási szabályokra vonatkozó dublini rendszer átalakítására tett javaslatot.

Az Európai Bizottság javaslata szerint továbbra is megmaradna az a szabály, hogy a migránsoknak ott kell menekültstátusért folyamodniuk, ahol elsőként az Európai Unió területére lépnek, de a tervezet bevezetne egy új „méltányossági mechanizmust”.

Ez alapján Brüsszel megszabná, hogy mikor tekinthető egy tagállam menekültügyi rendszere túlterheltnek, és az adott országokból, ha kérelmük elfogadható, automatikusan másik tagállamba helyeznék át a menedékkérőket.

(MTI)

  • Törökország megkapta a vízummentességet a bizottságtól

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére