Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A balliberálisok migránsokkal kezelnék a népesedési problémát

888.hu

2017.05.27. 16:28

A Fidesz szerint a magyar és európai baloldal azért támadja a kormány határvédelmi és családsegítõ intézkedéseit, mert õk nem gyerekekkel, hanem migránsokkal kezelnék a népesedési problémát.

Halász János, a nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciójának szóvivője szombati, budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: ez a magyarázata annak is, hogy az elmúlt napokban az ellenzéki pártok miért támadták "kéz a kézben" a Budapesten megrendezett családok világtalálkozóját, és azon keresztül a kormány családpolitikáját.

A frakció-szóvivő szerint sokan "azt akarják, hogy migránsokból álljon Európa: alapjaiban akarják lecserélni és megváltoztatni Európa lakosságát, kultúráját, értékrendjét, nem akarnak erős nemzeteket és erős családokat".

Ezért támadják a kormány családpolitikáját, és támogatják a bevándorlást – tette hozzá.

Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje egyértelművé tette, hogy ha a szocialisták kerülnek kormányra, akkor lebontják a déli határvédelmi kerítést, és

azt is tudjuk, hogy a baloldal a betelepítési kvóta végrehajtására is kész"

 – fogalmazott Halász János, hozzátéve: ezzel azonban a nemzet gyengítéséhez asszisztálnak.

A héten bejelentett családvédelmi akcióterv parlamenti szavazásánál ki fog derülni, hogy melyik oldalon állnak a balliberálisok  – fűzte hozzá.

(MTI)
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére