Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Fidelitas azt kérdezi, hogy az ellenzéki pártok miért támogatják a migrációt

888.hu

2018.06.21. 09:09

Az ifjúsági szervezet örül a Stop Sorosnak, de kérdéseket intézett a migránsbetelepítõ képviselõkhöz.

Hajrá, Magyarország! STOP Soros! Az Országgyűlés a kormány kezdeményezésére, minősített többséggel elfogadta az Alaptörvény hetedik módosítását és a Stop Soros törvénycsomagot. A parlament alkotmányozó többsége ma újból megvédte a magyar embereket attól, hogy hazánkat is kevert népességű országgá alakítsák a bevándorláspárti álcivilek és ellenzéki támogatóik – írják.

Az Alaptörvény hetedik módosításának célja, hogy megvédje nemzeti szuverenitásunkat és megtiltsa idegen népesség Magyarországra telepítését. A Stop Soros törvénycsomag pedig büntethetővé teszi az illegális bevándorlás elősegítését és szervezését, ezzel is megakadályozva, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon.

A Fidelitas üdvözli, hogy a kormány, a magyarok egyértelmű és erős felhatalmazásából, Európa legszigorúbb illegális bevándorlást korlátozó szabályozásával, meg tudja akadályozni, hogy nemzetközi embercsempész szervezetek, NGO-k és hazai bevándorlást támogató civil szervezetek végrehajtsák a Soros-tervet.

Felszólítják a módosítást nem támogató ellenzéki pártokat és képviselőket, hogy adjanak magyarázatot arra, miért állnak továbbra is az illegális bevándorlás és betelepítés oldalán, amikor a magyar emberek már a nemzeti konzultáció, a népszavazás és a 2018-as országgyűlési választás alkalmával is állást foglaltak a bevándorlással szemben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére