Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Jobbik elkezdte a 2018-as választási kampányt

Vincze Viktor Attila

2016.11.18. 12:28

Vona Gábor szokatlan bejelentést tett: 18 hónap alatt 18 vállalást tesz, amelyek majd pártja gyõzelme esetén kormányzása pilléreit adják. A Jobbik 2018-as választási kampányának - nem kicsit korai - kezdetét jelzõ bejelentés mögött valószínûleg a párt vezérkarának az a felismerése állhat, hogy az alaptörvény-módosítás Vona Gáborék általi elutasítása elbizonytalanodáshoz, csalódottsághoz és így jelentõs elégedetlenséghez vezetett a Jobbik szavazótáborában.

A pártelnök bejelentése szerint a választási kampányígéreteknek megfelelő vállalásait minden hónap 18. napján fogja ismertetni Vona Gábor, majd ezt követően  pedig egy "álruhás országjáráson" megismeri a megnevezett területet.

(Arra vonatkozóan, hogy mit jelent az álruhás országjárás, egyenlőre még nem érkezett  magyarázat a párttól.)

 

Két nagyobb feladattal kelek és fekszem, ezek egyike a kormányváltás mikéntje, a másik pedig az, hogyan lehet hidakat építeni a szétszabdalt társadalomban."

– mondta Vona Gábor.

A Jobbik elnöke a 2018-as országgyűlési választásig 18 vállalást tesz. Az első ilyen vállalása a betelepítés minden formájának elutasítása.

Vona Gábor az első vállalását demonstrálva egy "se szegény migráns, se gazdag migráns" feliratot helyezett el egy táblán, ami közlése szerint azt szimbolizálja, hogy minden erejével meg kívánja védeni az országot a betelepítéstől.

Kormányra kerülésük esetén nem fogják engedni a szociális és kulturális szövetek felszaggatását"

– mondta az első "vállalása" bejelentésekor Vona Gábor.

Vona Gábort a sajtóeseményen megjelent újságírók arról is megkérdezték, hogy a sajtóhíreknek megfelelően a Jobbik valóban komoly csalódást okozott-e a szellemi holdudvara és szavazóbázisa jelentős részének, amikor nem szavazta meg a betelepítési kvóta elleni alaptörvény-módosítást.

Minden véleményt tiszteletben tartok, és ez egyébként szerintem is probléma."

– felelte Vona Gábor a Jobbik alaptörvény-módosítással kapcsolatos lépéseit firtató  kérdésekre.

A Fidesz szerint teljesen mindegy, milyen ígéreteket tesz a Jobbik elnöke, álláspontját havonta változtatja

A kormánypárti frakció az MTI-hez eljuttatott közleményében írta meg: mára egyértelművé vált, ahogy a többi ellenzéki pártra, úgy a Jobbikra sem lehet számítani, ha Magyarország érdekeiről van szó.

Vona Gábor az egyéni hatalmi érdekei miatt folyamatosan hazudik. Áprilisban még alkotmánymódosítást akart és hazaárulónak nevezett mindenkit, aki ezt nem támogatja. Ezek után novemberben a Jobbik sem szavazta meg az alaptörvény-módosítást, és ezzel egy platformra került Gyurcsánnyal és a szocialistákkal."

 – fogalmaz a Fidesz közleményében, amely szerint mára sajnos az bizonyosodott be, hogy az ellenzék, a Jobbikot is beleértve felelőtlen, és Brüsszelt segíti Magyarország helyett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére