Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A jobbikos Érpatak is belerúg Toroczkaiba

Sümeghi Lóránt

2016.11.28. 13:40

Súlyos tévedésnek tartja Orosz Mihály Zoltán, a radikális érpataki polgármester a jobbikos Toroczkai László alaptörvénnyel nehezen összeegyeztethetõ ásotthalmi rendeletét.

Súlyos tévedésnek tartja Orosz Mihály Zoltán, a radikális érpataki polgármester a jobbikos Toroczkai László alaptörvénnyel nehezen összeegyeztethető ásotthalmi rendeletét.

Ahogyan arról már több ízben is írtunk, komoly jobbikos össztűz alá került Toroczkai László, a Jobbik ásotthalmi polgármestere, miután az alaptörvénnyel ellentétes rendeletet írt ki, amely többek közt tiltotta a közterületen lévő mecsetépítést és a fejkendő viselését. Elsőként Staudt Gábor a párt frakcióvezető-helyettese bírálta a radikális polgármestert, miszerint 

az ásotthalmi rendelet nem feltétlenül szerencsés irány."

Ezt követően azonban a belső kritizálók köréhez csatlakozott Orosz Mihály Zoltán, Érpatak hírhedten radikális polgármestere, aki úgy érzi, Toroczkai a vallásokat is meggyalázza azzal, hogy összemossa a közel-keleti fajtalankodókat a hithű, konzervatív muzulmánokkal.

Közleményében arra utal, hogy Toroczkai egy tudatos propagandát nyelt be azzal, hogy a népszerűségének növelése érdekében meggyűlölteti a nemzeti érzelműekkel az egyik ősi, szent vallást:

"Az Iszlám vallás és a körülötte kiépült civilizáció meggyűlöltetése Európában és az egész nyugati világban tudatosan tervezett és nagy erőkkel folytatott propaganda, melyben egyetlen európai ország nemzeti oldalát képviselő polgármesternek sem lenne szabad már elvi okokból sem részt venni, pláne nem kellene fokozni, dacolva azzal, hogy ebből népszerűség növekedés várható" írja Orosz.

Érpatak polgármesterének a reakciója csupán első blikkre tűnik logikátlannak, azonban a Jobbik életútjához mérten teljes mértékben elvhű. Mint ismert, a radikális párt mindig is jó kapcsolatot ápolt az iszlámmal. Nemcsak a Hamász terroralakulatot éltették, hanem a törökországi muszlim-fasiszta MHP-el is tartotta Vona Gábor a kapcsolatot. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére