Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kormány továbbra is fenntartja a rezsicsökkentést

888.hu

2022.06.18. 18:00

A kormány és a Fidesz-KDNP továbbra is fenntartja a rezsicsökkentést Brüsszel, a magyarországi baloldal és a multik folyamatos nyomásgyakorlása ellenére – jelentette ki a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos.

 

Németh Szilárd azt mondta, hogy ha ma szétnézünk az európai politikában, akkor azt látjuk, hogy a brüsszeli baloldaliak – ahelyett, hogy azon törnék a fejüket, miként lehet megszüntetni a háborús inflációt és az annak következtében kialakult káros gazdasági hatásokat, hogyan lehet megvédeni az európai és a magyar állampolgárokat – az őrült javaslataikkal pontosan az európai és a magyar állampolgárokkal akarják megfizettetni a háború árát.

 

Nagyon úgy tűnik, hogy Magyarországon a fővárosi baloldali politikusok is felszálltak erre a »brüsszeli dilivonatra«.”

– fogalmazott.

 

Karácsony Gergely főpolgármester a rezsicsökkentés ügyében

a tőle megszokott módon csak szimplán feljelentette Magyarországot Brüsszelben, majd árulásáért cserébe még pénzért is kuncsorgott.”

– jelentette ki a kormánybiztos.

 

Hozzátette: Bősz Anett, „a Gyurcsány-párt újdonsült alpolgármestere” abban látja a háborús infláció megoldását, hogy a magyarok hagyják maguk mögött az autót, és üljenek át a tömegközlekedésre.

Németh Szilárd azt mondta, hogy nem tudnak meglepődni, mert Bősz Anett „nem egyedül utazik ezen a brüsszeli dilivonaton”. Vele tart Tüttő Kata dúsgazdag „szoci alpolgármester asszony” is, aki azt javasolja a nála „jóval szerényebb körülmények között élő magyaroknak”, hogy kevesebb energiát fogyasszanak, mérsékeljék az autóhasználatukat, valamint gondolják újra az otthoni fűtési-hűtési-főzési szokásaikat.

 

Velük szemben a Fidesz-KDNP továbbra is leszögezi: az európai és a magyar embereket sújtó hibás brüsszeli szankciópolitika nem oldja meg sem az energiaárak elszabadulását, sem a háborús inflációt, helyette a magyarokkal akarja megfizettetni a háború árát.

Ezt mi nem fogjuk hagyni. Kiállunk a magyar emberek érdekeiért.”

– jelentette ki a kormánybiztos.

 

Brüsszel, a magyarországi baloldal és a multik folyamatos nyomásgyakorlása ellenére a kormány és a Fidesz-KDNP továbbra is fenntartja a rezsicsökkentést

– mondta Németh Szilárd.

 

(MTI)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére