Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A külföldi magyar vagyon lefoglalásáról álmodoznak német "szakértõk"

888.hu

2017.09.17. 11:28

Magyarország álláspontja már kezdetektõl egyértelmû volt a migráció kérdéskörét illetõen: sem a kötelezõ betelepítési kvótát, sem a felelõtlen, ellenõrizetlen, illegális határátlépést nem támogatta a kormány. Mindez Brüsszel és Berlin, valamint a liberális, haladónak csúfolt média ellenszenvét is kiváltotta.

Magyarország álláspontja már kezdetektől egyértelmű volt a migráció kérdéskörét illetően: sem a kötelező betelepítési kvótát, sem a felelőtlen, ellenőrizetlen, illegális határátlépést nem támogatta a kormány. Mindez Brüsszel és Berlin, valamint a liberális, haladónak csúfolt média ellenszenvét is kiváltotta. 

A Die Welt a mindennapos gyűlöleten túl, most már konkrét, Magyarország-ellenes lépésekről is hírt ad. Ha nem fogadjuk el az EB határozatát, és nem telepítünk be migránsokat az országba, akkor megtorlásként a külföldi magyar állami vagyont is lefoglalnák. Az EU ezen döntése példa nélküli az unió történetében. 

Olyan külföldi magyar ingatlanokat vennének zár alá, mint például nagykövetségi épületek, külföldi magyar egyetemek, templomok stb. 

A lap által megszólaltatott Stefan Lorenzmeier Európa-jog szakértő szerint:

jogilag egy ilyen intézkedés megengedhető lenne, ha Magyarország továbbra is elutasítja, hogy az Európa Bíróság döntését elismerje.”

A szokatlan és Magyarország szuverenitását sértő ötlet gazdája Wolfgang Schäuble német pénzügyminiszter volt — jegyzi meg a FAZ

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére