Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyar katonák lementek a szerb határra

888.hu

2016.04.03. 14:00

A Magyar Honvédség megkezdte a határzár-erõsítést a magyar-szerb szakaszon - közölte a Honvédelmi Minisztérium.

A Magyar Honvédség és a magyar rendőrség együttműködése példaértékű, a határon szolgáló egyenruhások mindent megtesznek a magyar emberek biztonságáért, a schengeni határok védelméért és ezzel az európai országok biztonságáért."

A honvédelem szerint az elmúlt napokban megnövekedett az illegális határsértések száma. Ezért a Magyar Honvédség - a Belügyminisztérium kérésére - a magyar-szerb határ bizonyos szakaszain megkezdte az ideiglenes biztonsági határzár további fizikai megerősítését.

A munka minél gyorsabb befejezése érdekében a hétvégén további erőket csoportosítottak át a térségbe - írták. Szükség esetén akár órákon belül több mint hatezer katonát tud mozgósítani a határok védelmére a Magyar Honvédség. 

Magyarország továbbra is minden eszközzel megvédi a határokat

Magyarország továbbra is minden eszközzel megvédi a határokat.

Közzétette: Magyarország Kormánya – 2016. március 30.

A  szerb-magyar határszakaszon múlt ősszel épült fel az ideiglenes biztonsági határzár a menekülthullám megfékezésére. A Magyar Honvédség a tömeges bevándorlás okozta helyzet kezelésében a kezdetektől aktívan és nagy erőkkel vesz részt.
    "
Ötszáz embert toloncolhatnak vissza hétfőn Törökországba

Kiszivárgott információk szerint hétfőn mintegy ötszáz, vélhetően afganisztáni és pakisztáni embert toloncolhatnak vissza Törökországba, az EU-török megállapodás szerint - mondta a Migrációkutató Intézet vezető kutatója vasárnap. 

A visszatoloncolás elsősorban a március 20-a után érkezettekre érvényes, összesen hozzávetőleg 5600 migránsról van szó. Kevés az információ, nem tudni, hogy hajóval vagy repülővel történik majd a visszatoloncolás, a bizonytalanságot érzik a görög szigeteken rekedt emberek is, zavargások vannak.

(MTI) 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére