Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A molesztálás az igazi terror

888.hu

2016.01.11. 10:38

Földi László biztonságpolitikai szakértõ szerint a szilveszteri molesztálásokkal megtörtént a szervezett, összehangolt, több helyszínen végrehajtott terrortámadás, amelytõl az európai terrorelhárítás tartott.

A szakértő az M1-en azt mondta, hogy bár eddig a robbantást és a lövöldözést tekintettük terrornak, az igazi terror arról szól, hogy megfélemlítik az embereket, akiknek teljesen kiszámíthatatlan helyzetben folyamatosan rettegniük kell attól, hogy őket is bármikor támadás érheti.

Földi László úgy fogalmazott: ilyen értelemben nincs különbség a párizsi merényletek és a szilveszteri molesztálások lényege között, csupán a módszer volt eltérő.

Rendőrségi jelentések szerint szilveszter este mintegy ezerfős csoport gyűlt össze a kölni főpályaudvar előtti téren. Kisebb csoportok alakultak, és ezt követően kezdtek nőket körbevenni, szexuálisan zaklatni és kirabolni. Hasonló esetek történtek más német nagyvárosokban, de Ausztriában, Svájcban, Finnországban és Svédországban is.

Földi László a 888.hu-nak elmondta, hogy szerinte a megoldás nem az integrációban rejlik, hanem mindenki haza kellene küldeni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére