Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A TASZ felszólította, de Karácsony mégis bojkottálja a Hír TV-t

888.hu

2020.02.19. 17:10

Karácsony Gergely újabban bojkottálja a Hír TV-t, nem hajlandó elmenni addig egy műsorba sem, amíg a tévé nem kér bocsánatot „nácimosdató” riportjáért. Igen, arról a Karácsony Gergelyről van szó, aki szerint zsidókat listázni nem nácizmus.

Már a libsik kedvenc jogvédő szervezete, a Társaság a Szabadságjogokért is felszólította Karácsonyt, hogy ezt nem teheti meg: a TASZ levélben tájékoztatta arról a főpolgármestert, hogy közhatalmat gyakorló választott tisztségviselőként nem ő dönt arról, kikhez szól és kikhez nem.

A TASZ így fogalmaz: „közhatalmat gyakorló választott tisztségviselőként ilyen döntést nem hozhat. De nem a Hír TV-vel, hanem a Hír TV nézőivel szemben fennálló kötelezettségei miatt, hiszen Ön azoknak a polgároknak is főpolgármestere, akik a Hír TV-ből tájékozódnak. Választott közhatalom-gyakorlóként pedig nem élvez szabadságot abban, hogy kikhez szól és kikhez nem.”

Karácsonyék pedig válaszoltak az Azonnalin keresztül: „Természetesen a hivatal, ahogy eddig is, minden információkérésnek eleget tesz, tájékoztatási kötelezettségét betartja, a bojkott a televíziós szereplésekre vonatkozik és fennmarad addig, amíg a Hír TV nem kér bocsánatot nácimosdató riportjáért.”

Igaz, Karácsony Gergely sem kért bocsánatot korábbi nácizós ügyei miatt, de úgy tűnik, neki belefér ez a képmutatás. Sem ő, sem Pikó András VIII. kerületi polgármester nem nyilatkozik a Hír TV-nek egészen addig, amíg a tévé bocsánatot nem kér a szerintük szégyenteljes riportért, amit a „becsületnapi” eseményekről adtak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére