Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A többség úgy gondolja, hogy Vonának bocsánatot kell kérnie a nyugdíjasoktól

Bokor Gábor

2017.08.17. 16:28

A Századvég közvélemény-kutatásának eredménye szerint a magyar lakosság több mint kétharmada szerint Vona Gábornak, a Jobbik elnökének bocsánatot kellene kérnie a nyugdíjasoktól a Facebook-oldalán nemrégiben közzétett mondatai miatt.

Az alapítvány augusztus 11-16. között végzett telefonos közvélemény-kutatásának eredményéből kiderült, hogy a lakosság 56 százaléka értesült Vona Gábor véleménynyilvánításáról.

A válaszadók 74 százaléka sértőnek tartja Vona Gábor mondatait a nyugdíjasokra nézve, és csak 16 százaléka nem érzi sértőnek a bejegyzést. A többség, a válaszadók 69 százaléka szerint a Jobbik elnökének bocsánatot kell kérnie, míg a 21 százalék nem tartja ezt szükségesnek.

A szélsőjobboldali politikus hetekkel ezelőtt tett ki közösségi oldalára egy bejegyzést, melyben üdvözölte azokat a nyugdíjasokat, akik képesek függetleníteni magukat a politika manipulációjától.

A nemzeti ünnepeken rendszeres esemény, hogy hétköznapokon kedves bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul és hörgik fel a XX. század minden traumáját"

– írta a nagy vitát generált posztjában Vona Gábor.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére