Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Aczél Endrét kitiltották a Népszabadságból

888.hu

2016.04.09. 16:08

A 168 Óra újságírója nem írhat többé a Népszabadságba. Kiverte a biztosítékot az lapnál a szoci újságíró-õskövület Kiss László bortánya ügyében tett néhány megjegyzése.

Aczél Endre, a Klubrádió korábbi, a 168 Óra jelenlegi újságírója nem írhat többé a Népszabadságba, amelynek 1991 óta külsős munkatársa volt. Az ok: Aczél nem bírt elmenni szó nélkül Kiss László ügye mellett, pedig bár ne írta volna meg a Facebookon tett kommentjeit. A Népszabadság főszerkesztője döntését azzal indokolta, hogy Aczél – amúgy tényleg vérlázító – megjegyzései vállalhatatlanok a lap számára.

Ezt olvastad már: Ez egy gyalázat - az emberek véleménye Kiss Lászlóról
Kiss szerint alaptalanul ítélték el

Ez nem is csoda: Aczél posztjaiban a csoportos nemi erőszak áldozatát hibáztatta, amikor arról írt, hogy a lány "szeretett kefélni", és hogy az ilyen jellegű "vadászatok" az uszodában amúgy is "tömegével" előfordultak. A 168 Óra kérlelhetetlen igazmondója nem állt meg itt, megjegyzi azt is, hogy "soha nem bizonyosodott be, hogy [a lányt] lefogták", illetve, hogy az egészből a lány szülei csináltak ügyet, a bíróság pedig ennek az "óhajuknak" "a példastatuálás vágyától hajtva helyt adott". Aczél bennfentes információit arra alapozza, hogy ő abban az időben éjjel-nappal a Sportuszodában lógott, minden pletykát hallott, és azok csak arról szóltak, hogy Kiss és két társa "kissé lebuktak".

Miután Aczél számára is nyilvánvaló lett, hogy elvetette a sulykot, azzal védekezett a 168 Óra online felületén is megjelent "bocsánatkérésében", hogy megjegyzéseit nem a nyilvánosságnak szánta – ezért tette azokat közzé a Facebookon, mintha csak magában beszélne. Ahogy világukat nem tudó vénemberek szoktak.

(444.hu, 168 Óra)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére