Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Alapjogokért Központ: Lengyel–magyar motorral indul az európai ébredés

888.hu

2021.04.16. 16:40

Az európai szintű konzervatív erők együttműködésének kibővítéséről egyeztetett az Alapjogokért Központ a lengyel Ordo Iurisszal – írja Facebook-oldalán az Alapjogokért Központ.

 

A két szervezet idén Varsóban már megállapodott arról, hogy egy olyan összeurópai think-tank hálózatot hoz létre, amely képes kellő súllyal fellépni, és hangot adni az „Isten, haza, család” gondolatának a kontinenst uraló politikai vitákban. A közép-európai régiót képviselő szervezetek mellett a felek olyan nyugat-európai partnerekkel is tárgyaltak már a csatlakozás lehetőségéről, amelyek továbbra is elkötelezettek a hazájukban túlburjánzó balliberális értékek ellenében, a hagyományos keresztény-konzervatív értékek képviselete mellett – olvasható a bejegyzésben.

A megállapodás kapcsán Szánthó Miklós, az intézet igazgatója a következőket nyilatkozta:

Európában jelenleg reneszánszát érzékelhetjük az európai értékek védelmének és a nemzeti szuverenitásnak. A keresztény tanításból fakadó társadalmi, politikai koncepció és a normálisnak tartott értékek, mint például a család, ahol az apa férfi, az anya pedig nő, ma Európában védelemre szorulnak.”

 

 

?LENGYEL-MAGYAR MOTORRAL INDUL AZ EURÓPAI ÉBREDÉS????

?Az európai szintű konzervatív erők együttműködésének...

Közzétette: Alapjogokért Központ2021. április 16., péntek

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére