Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Alvászavarral kezelték a veronai buszbaleset sofõrjét

Kékes Viki

2017.03.29. 08:08

A cég vezetõje megerõsítette az információt.

Alvási apnoe szindróma miatt kezelés alatt állt a veronai buszbaleset sofőrje. A gyászoló szülők nem értik, miért osztották be a férfit egy ilyen hosszú útra.

A Bors arról ír, hogy a buszsofőr alvászavara teljesen véletlenül, egy három héttel ezelőtti beszélgetés során derült ki. Itt ismerte el Czakó Tibor, hogy a sofőrt alvászavarral kezelték, amiről ő is tudott. A busztársaság vezetője szerint ez nem jelentett problémát:

szakorvosi és üzemorvosi engedélye is volt, jól érezte magát. Volt egy készüléke, amit magával kellett vinnie. Mindenkinek kell ilyen, akinél ilyen betegséget diagnosztizálnak."

Az alvási apnoe szindróma, azaz légzéskimaradás a leggyakoribb alvásfüggő légzészavar, amely a garat alvás alatti ismételt elzáródása következtében alakul ki. Ha óránként öt-tíz alkalomnál többször észleljük a legalább tíz másodpercig tartó légzéskimaradásokat, már betegségről beszélhetünk. Tünetei lehetnek: a kialvatlanság, a napközbeni fokozott aluszékonyság és a koncentráció zavara.

A gyászoló szülők azonban érthető módon nem értik, ha egészségileg rendben is volt a sofőr, munkaadója miért engedte őt ilyen hosszú útra, tudván azt, hogy milyen betegsége van. Az áldozatok ügyvédje továbbra is azért harcol, hogy hogy a családok az olasz jogrendszer szerint kapjanak kártérítést.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére