Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Angol értelmiségiek szerint is vannak Londonban NO-GO zónák

888.hu

2016.09.22. 19:28

Az angol "közmédiának" jó napja lehetett, hiszen beszólt Szijjártó Péternek, aki azt merte mondani, hogy Angliában igenis vannak no-go zónák.

A honi liberálisok pedig jót röhögtek azon, ahogyan az angol sztárműsorvezető "megszívatta" a külügyminisztert, pedig nem kellett volna. Már tegnap is írtunk arról, hogy London egyes városrészei teljesen elgettósodtak, de az i-re a pontot két nyilatkozat tette fel. 

Sajnos a minapi Mandineres interjú elkerülte a hazai liberálisok figyelmét, melyben Anglia egyik ünnepelt kortárs filozófusa állt Szijjártó mellé a no-go-zónák ügyében. 

Stumpf András interjút készített Sir Roger Scrutonnal. A Mandiner főmunkatársa rá is kérdez a nyilvánvalóra: 

Vannak önöknél no-go zónák?

Vannak.

– Csak mert nálunk vita van erről. A kormány azt mondja, Európa és Nagy-Britannia is tele van ilyenekkel; mások meg azt mondják, ez legenda, nincs olyan hely, ahova nem teheti be a lábát fehér ember.

– Beteheti, csak nem túl biztonságos. Bradford városa jó példa erre. Muszlim bandák nem egyszer kizsákmányolnak, kihasználnak fiatal lányokat, nem véletlenül írtam a témáról tavaly megjelent kisregényemet, a The Disappeared (Az eltűnt) címűt.”

Kicsoda Roger Scruton? Angol konzervatív filozófus, esztéta. 1974-ben megalapítja a Conservative Philosophy Group-ot. Az angol világ legismertebb filozófusa. 

A Válasz talált egy másik no-go zónázó jogvédőt is, Trevor Phillips angol munkáspárti politikus személyében. A jogvédő 2005 szeptemberében a Faji Egyenlőség Bizottságának – amúgy színes bőrű – vezetőjeként a gettók kialakulásáról beszélt, hozzátéve, hogy egyes körzetek

szó szerint fekete lyukká váltak, ahova mindenki csak félve és remegve teszi be a lábát, és ahonnan senki nem jön ki sértetlenül”.

(Mandiner, Valasz.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére