Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Az ellenzék papás-mamást játszik a homokozóban"

Bokor Gábor

2018.04.26. 09:05

Boros Bánk Levente az M1-nek adott interjújában elmondta, hogy jelenleg senki sem hiszi el az ellenzéki pártoknak, hogy bármire alkalmasak lennének. A szakértõ úgy fogalmazott, a legutóbbi két tüntetésen is láthatóvá vált, hogy a résztvevõk megkérdõjelezik a tevékenységüket.

A Médianéző vezetője úgy fogalmazott, hogy a jelenlegi ellenzéki pártok önmagukban árnyéktevékenységet végeznek.

Hogyha nagyon el akarom viccelni, akkor azt mondanám, hogy úgy viselkednek, mint az óvodások, akik papás-mamást játszanak a homokozóban, tehát eljátsszák, mintha tudnának alakítani egy kerekasztalt, azonban senki nem hiszi el nekik, hogy a jelen pillanatban bármire is alkalmasak"

– fogalmazott Boros Bánk, majd hozzátette, a két tüntetés alkalmával is nyilvánvalóvá vált, hogy a tüntetők komolyan megkérdőjelezik az ellenzéki politikusok tevékenységét is.

A szakértő szerint a legnagyobb újdonság, hogy megjelent egy parlamenten kívüli kihívó mindegyik parlamenti ellenzéki párt számára, és most már attól félhetnek, hogy 2022-ben valóban elzavarja-e az elégedetlen tömeg az ellenzéki pártokat. Boros Bánk valósnak nevezte, hogy az ellenzéki pártok érdeke az lehet, hogy valamilyen módon kifogják a szelet a tüntetések vitorlájából.

Vagy lecsendesítse őket, vagy élére álljanak az egész tevékenységnek, ami nem feltétlenül sikerülhet, hiszen a tüntetők pont ugyanannyira akarják az ellenzéki pártok leváltását, mint adott esetben a kormánypártokét"

– mondta.

Az ellenzéket elemezve a szakértő úgy fogalmazott, hogy

  • Gyurcsányról régóta tudjuk, hogy ő akarja vezetni az ellenzéket, nem lehet azzal vádolni, hogy meg akarna akadályozni bármilyen ellenzéki összeborulást, azonban nagyon jól látja, hogy az ellenzéki pártok jelenleg saját magukkal vannak elfoglalva.
  • Az LMP-sek összeverik egymást.
  • A Jobbikból Vona Gábor eltűnik, és két bábot akar maga elé tolni.

Õk el vannak magukkal foglalva, Gyurcsány Ferenc pedig kivár és az a célja, hogy ő üljön akár egy balliberális összefogás, akár egy komplett ellenzéki összefogás élére"

 – mondta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére