Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Index mintatábornak minõsítette azt, amelyikben 30 kisfiút megerõszakoltak

888.hu

2016.05.13. 10:28

Tegnap kiderült, hogy a tábor egyik takarítója megerõszakolt harminc, feltehetõen szíriai kisfiút a törökországi Nizip település 14 ezer férõhelyes menekülttáborában.

Az elkövető a 29 éves Erdal E. ellen már 2015 óta folyik eljárás az ügyben. A mostanra feltárt információk szerint a férfi három hónapon át bántalmazott szexuálisan 8 és 12 év közötti kisfiúkat, akiknek 1,5 és 5 török líra (nagyjából 140 és 475 forint) közötti összegeket adott hallgatásukért cserébe. 

Az Index is járt abban a táborban, egy jó hosszú cikkben szépen le is írták, hogy ez a tábor már-már szinte tökéletes, bezzeg kutya, illiberális, intoleráns Magyarország stb. 

Ha ez a legjobb menekülttábor, akkor sok lesz még a menekült - címet viselő "műben" több videót is készítettek a helyiekről, amolyan pillanatképeket a migránsok mindennapi életéről, majd mintatábornak minősítették. 

Arról, hogy Európa milyen képmutató!

A migránsválság megoldását célzó tárgyalások keretében áprilisban a táborba látogatott Angela Merkel német kancellár, Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke, valamint Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke és Ahmet Davutoglu török miniszterelnök is. Tusk mellesleg akkor úgy kommentelte a táborban látottakat, hogy Törökország bánik a leginkább példamutatóan a menekültekkel a világon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére