Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Index új Gazdája a 444.hu fõszerkesztõjének, Uj Péternek a villájában bérlõ

888.hu

2017.04.21. 10:58

Strómangyanús üzleti machinációkkal sikerült megszereznie Simicskának az Indexet. Az alapítványi tulajdonba kerülõ lap új igazgatósági tagokat kapott, dr. Bodolai László ügyvéd, dr. Nagy Ajtony Csaba ügyvéd, Kereszty Gábor közgazdász személyében. Nagy Ajtony Csaba Simicska egyik bizalmi embere. Bodolai László személye azonban sokkal érdekesebb, hiszen az õ történetén keresztül bepillantást nyerünk a baloldali médiákok összefonódására, összejátszására.

A baloldali médiákok összefonódása külön kötetet érdemelne, most azonban szorítkozzunk a tényekre. Kezdjük a történetet azzal, hogy Uj Péter 444-es főszerkesztőtől bérelt ingatlanban van Bodolai, az újdonsült Index-tulaj ügyvédi irodája.A 444 főszerkesztőjének három budaörsi ingatlana is van, ebből Bodolai ügyvédi irodája Budaörs Tárogató 26. szám alá van beegyezve, amely az ingatlan-nyilvántartás tanúsága szerint Uj Péteré.

A HVG így védi az Indexet

Az már szót sem érdemel, hogy a HVG újságírójának Bodolai tollba mondja a cikkeket. Itt leginkább Spéder Zoltán mosdatásáról érdemes megemlékezni, a bukott Index-vezért a nyár óta fényezi a HVG. Tartalomelemzéssel kimutatható, hogy a gazdasági lap hasábjain megközelítőleg 100 cikk jelent meg Spéder Zoltán volt Index-tulajdonosról, amelyek köszönőviszonyban sem voltak az objektív tájékoztatással. Ezek a cikkek kivétel nélkül Spéder narratíváját támasztották alá. Nagy részük vagy név nélkül jelent meg, vagy Gergely Zsófia "tollából".

Abban, hogy az Index a függetlenség látszatában tetszeleghessen, a HVG viszi prímet. Õk odáig jutnak, hogy: ez a megoldás egyenesen garancia az Index függetlenségére. A paródiába illő Index-mosdatást az a Gergely Zsófia "újságíró" végzi, aki egész nyáron Spéder nevének a tisztára mosásán ügyködött.

Azt már csak ráadásként említem meg, hogy előfordult olyan is, hogy Bodolait az Index sajtóperében az atlatszo.hu ügyvédje, Tordai Csaba helyettesíti, aki a Bajnai-féle Együtt háttérszervezetét biztosító Haza és Haladás Alapítvány tagjaként tevékenykedett. De 2007-2010-ben a Miniszterelnöki Hivatalban jogi és koordinációs szakállamtitkár, majd jogi és közigazgatási államtitkár is volt. Manapság pedig független jogi szakértőként fut, az Átlátszó berkeiben tevékenykedik.  

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére