Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Drága ajándékaival ösztönzi az önkéntes orvostanhallgatókat egy visegrádi szálloda

888.hu

2020.03.19. 13:40

Elutasítja a szállodák utazásra való buzdítását, ugyanakkor különleges figyelmességről tett tanúbizonyságot a visegrádi Royal Club Hotel.

Közel 10 millió forint értékben, 111 darab wellnesshétvégét ajánl fel ajándékba azoknak az elhivatott orvostanhallgatóknak, akik az új koronavírus elleni küzdelemben segítenek. Az első 111 önkéntes jelentkezővel a következő napokban fogják felvenni a kapcsolatot, hogy már a munkavégzés közben is pozitív megerősítéshez, lelkierőhöz juthassanak.

Belán Miklós más szállodaigazgatókat is arra buzdít, hogy ők is támogassák a sürgősségi betegellátáshoz csatlakozó önkénteseket,

ezáltal is hozzájárulva a szorult helyzetben lévő egészségügyhöz.

Az Emmi néhány nappal ezelőtt adta közzé, hogy várja azoknak az orvostan-, gyógyszerész- és fogorvoshallgatóknak, végzett orvosoknak és egészségügyi szakdolgozóknak a jelentkezését, akik segítenének a koronavírus elleni küzdelemben.

A visegrádi Royal Club Hotel további önkéntes jelentkezésre kívánja motiválni az embereket, így 111 darab wellnesshétvégét ajánlj fel az első 111 önkéntesen jelentkező orvostanhallgatónak. Egy wellnesshétvége értéke 89 900 forint, így a felajánlás összértéke 9 978 900 forint.

A szakember kiemelte, hogy a kialakult helyzetben történelmi felelőssége van a turizmusnak, ezért három javaslatot fogalmazott meg a kollégáinak:

1. A turisztikai szakma szereplői függesszék fel az utazásra való buzdítást!

2. A turisztikai munkaerőpiacon több ezer takarítónő és több ezer karbantartó munkahelye forog kockán, az állam kérje segítségüket. Közösségi intézményekben, kórházakban, iskolákban bizonyára szükség van fertőtlenítési és karbantartási munkálatokra!

3.A nagyvárosi szállodák ajánlják fel szállodai szobáikat, amennyiben szükség lesz rá az egészségügy dolgozóinak, vagy a páciensek elkülönítésére!

A turisztikai szakma segítőkészségét jelzi, hogy már több másik szálloda is példaértékű felajánlást tett, hogy segítsen az új koronavírus elleni küzdelemben. Így tett például a harkányi Baranya Hotel, amely a 105 szobáját szükség esetén karanténkórházzá alakíthatják. A siófoki CE Napfény Hotel vezetősége pedig a külföldről hazatérő magyaroknak ajánlotta fel a szállodát térítésmentesen az előírt 14 napos elkülönítés idejére.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére