Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bakondi: Magyarországon nincs terrorveszély

888.hu

2016.03.22. 22:15

Bakondi György szerint Magyarországon nincs terrorfenyegetés, de a brüsszelihez hasonló eseményeknél ellenõrizni kell a szálakat, ezért is rendelték el a 2-es szintû terrorkészültséget.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója azt mondta, a helyzet tisztázásáig a kormány helyesnek látta bevezetni a 2-es készültséget, amelyet akkor lehet elrendelni, ha ellenőrzött, vagy részben ellenőrzött információk szerint kockázatnak van kitéve az ország.

A brüsszeli események nincsenek összefüggésben Salah Abdeslam múlt pénteki letartóztatásával, mert a véghez vitt terrorcselekmények nagyobb felkészülést és szervezést igényeltek.

A felderítést nehezíti, hogy a terrorista szervezetek "mély konspirációban" működnek, kvázi titkosszolgálati módszereket alkalmazva.

A belbiztonsági főtanácsadó szólt arról, hogy beigazolódtak azok a kormányzati prognózisok, amelyek szerint a tömeges illegális migráció közbiztonsági válsághelyzetet idéz elő és nemzetbiztonsági kockázatot rejt, ezért az ellenőrzés nélküli beáramlást meg kell szüntetni.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére