Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bocsánatkérést vár Nagy Márton a Ryanairtől

888.hu

2022.06.18. 14:55

Nem csitul a vita a gazdaságfejlesztési miniszter és a légitársaság között.

 

Bocsánatkérésre szólította fel a gazdaságfejlesztési miniszter a Ryanair légitársaságot. Nagy Márton azt közölte szombaton az MTI-vel: méltánytalan és kisstílű az a gyakorlat, amelyet „Európa legprofitéhesebb légitársasága”, a Ryanair megenged magának.

Reagált a gazdaságfejlesztési miniszter a Ryanair nyilatkozatára

Nagy Márton közleményben válaszolt az ír fapados légitársaságnak.

 

Mindenki figyelmét szeretném felhívni arra, hogy bárki bármilyen stílust is enged meg magának, a szabályok mindenkire egyformán vonatkoznak – fogalmazott a tárcavezető.

Hangsúlyozta, hogy a kormány elvárása továbbra is változatlan: mindenki tartsa be a jogszabályokat, mindenki viselkedjen felelős és tisztességes módon, a legfontosabb pedig, hogy senki se hárítsa át az extraprofit-különadókat a lakosságra.

 

Nem a magyar családoknak kell megfizetniük a háború árát! A tisztességtelen jegyárusítási gyakorlattal kapcsolatban a fogyasztóvédelmi hatósági vizsgálat jelenleg is folyamatban van

– emelte ki a miniszter.

2020.09.23. Budapest Fotó: Havran Zoltán HZ Magyar Nemzet Riport: Nagy Márton – Orbán Viktor miniszterelnök gazdasági fő tanácsadója.
Fotó: Havran Zoltán / Magyar Nemzet

 

Hozzátette:

ha valakinek bocsánatot kell kérnie, az a Ryanair. Bocsánatkérés illeti meg a magyar családokat, akikre olyan adót akar áthárítani a légitársaság, amelyet Európa más országaiban gond nélkül megfizet. Ez tiszteletlenség a magyar emberekkel szemben

– írta.

 

A tárcavezető úgy látja, hogy köszönet illet minden olyan gazdasági szereplőt, amely átérzi saját felelősségét is a háborús gazdasági helyzet kezelésében, betartja a jogszabályokat és fontosabbnak ítéli a családok biztonságát néhány eurónyi extraprofitnál.

„Persze értjük, hogy mi a Ryanair provokációjának valódi célja, hiszen a negatív reklám is reklám. A kormány azonban az üzengetést ezzel lezártnak tekinti, útszéli, kocsmai handabandázásban nem vesz részt.”

– fogalmazott Nagy Márton.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére