Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszel szerint a szülők jogát felülírja az LMBTQ-propaganda

888.hu

2021.07.19. 18:10

Brüsszel szerint a szülők gyermekeik nevelésére vonatkozó kizárólagos jogát felülírja az „LMBTQ-propagandával” foglalkozó nemzetközi szervezetek érdeke – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez hétfőn eljuttatott videóüzenetében.

 

Hollik István közölte: Brüsszel megtámadta a magyar gyermekvédelmi törvényt, és nemrég kifogásait is elküldte.

Az a helyzet, hogy kilóg a lóláb, nem kell ahhoz jogásznak lenni, hogy lássuk, ezek a kifogások teljesen tarthatatlanok”

– jelentette ki.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta, hogy az EU alapjogi chartájának 14. cikkelye egyértelműen kimondja: a szülők kizárólagos joga, hogy vallási, világnézeti és pedagógiai meggyőződésüknek megfelelően biztosítsák gyermekeik oktatását.

Itt meg is állhatnánk, hiszen a gyermekvédelmi törvény épp ezt rögzíti, ezért az EU vizsgálata teljesen megalapozatlan, de a következő érvük még felháborítóbb”

– mondta Hollik István.

Kiemelte, hogy az EU szerint a gyermekek mindennemű szexuális propagandától való védelme sérti a szolgáltatások szabad áramlásának alapelvét.

Ez azt jelenti, hogy Brüsszel szerint a szülők gyermekeik nevelésére vonatkozó kizárólagos jogát felülírja az „LMBTQ-propagandával” foglalkozó nemzetközi szervezetek érdeke – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szerint „ez azért elég vérlázító”.

Hangsúlyozta, Brüsszelnek nyilvánvalóan nem tetszik, hogy „mi kiállunk a gyermekeink védelme mellett, és a többi országtól eltérően mi nem vagyunk hajlandóak beengedni a szexuális propagandát az iskolákba”.

Talán jobb lett volna, ha ezt írják le őszintén, mert a jogi érvelésük vérgyengére sikerült”

– tette hozzá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére