Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csontvázak a szekrényben: lemondásra szólították fel Lamperth Mónikát

888.hu

2017.08.23. 19:28

A XV. kerületben László Tamás fideszes országgyûlési képviselõ és a Budapesti Fidelitas performansszal színesített sajtótájékoztatót tartott, miután a kerület polgármestere, a DK-s Hajdu László Lamperth Mónika jegyzõ sugallatára hamis pénzügyi adatokra hivatkozva tagadta meg a helyi óvodák felújításának megkezdését.

A XV. kerületben László Tamás fideszes országgyűlési képviselő és a Budapesti Fidelitas performansszal színesített sajtótájékoztatót tartott, miután a kerület polgármestere, a DK-s Hajdu László Lamperth Mónika jegyző sugallatára hamis pénzügyi adatokra hivatkozva tagadta meg a helyi óvodák felújításának megkezdését.

A megjelent fiatalok marionettfigurákkal szemléltették, hogy Lamperth Mónika jegyző és Hajdu László polgármester valójában csak Gyurcsány Ferenc bábjai, és a DK politikai haszonszerzése érdekében már a rákospalotai gyerekeket is hajlandóak feláldozni. László Tamás azonnali lemondásra szólította fel Lamperthet.

Rákospalota az utóbbi időben pártpolitikai harcoktól hangos. A helyzet odáig fajult, hogy a helyi DK megakadályozta az óvodafelújítások megkezdését is. A város fejlődése érdekében békét kell kötni, de szó sem lehet megállapodásról addig, amíg Hajdu László (DK) polgármester nem meneszti Lamperth Mónika jegyzőt, aki a Gyurcsány-kormányban miniszteri pozíciókat töltött be, jegyzőként pedig egyoldalú pártpolitikát folytat. Erre nyomós érvünk van – mondta László Tamás, aki hozzátette: tarthatatlan, hogy Hajdu és Gyurcsány jobbkeze, Lamperth pártpolitikai csatározásaik közepette nem kímélnek semmit és senkit, és képesek beáldozni a rákospalotai gyerekeket is. Hajdu László ugyanis Lamperth Mónika jegyző sugallatára hamis pénzügyi adatokra és mondvacsinált indokokra hivatkozva tagadta meg az óvodák felújításának megkezdését.

A rákospalotai Fidesz úgy véli, Hajdu a DK és az MSZP között Lamperth által vezényelt belháború miatt mondott valótlanságokat az óvodafelújítások költségeiről. A DK polgármestere a jegyző ráhatására valótlan számadatokkal tévesztette meg saját szavazóit, a kerület lakosságát és a sajtón keresztül az egész közvéleményt azt állítva, a Fidesz szándékosan megdrágította a beruházásokat. A rágalmazások miatt a szükséges jogi lépéseket, büntetőfeljelentéseket megtette a helyi szervezet.

Ha Hajdun vagy Gyurcsány bizalmasán, Lamperthen múlott volna, a rákospalotai gyerekek nem kezdhették volna felújított intézményekben a tanévet. Tarthatatlan, hogy a helyi DK, Rákospalota polgármestere és jegyzője a kerületi óvodások és az intézmények felújítása ellen dolgozik – mondta el László Tamás, aki hozzátette: az, hogy az óvodák felújítása mégis megkezdődhetett, a Fidesz harcának az eredménye. Frakciójuk ugyanis nem érdekelt a terméketlen pártharcokban, a rákospalotai gyerekek érdekét tartja szem előtt.

László Tamás hangsúlyozta: nyomatékosan felszólítják Hajdut és Lamperthet, hagyjanak fel a hazugságokkal, hiszen a pozíciókért vívott pártharcaikkal súlyos károkat okoznak a Rákospalotán élőknek. Egyben felszólította Hajdu Lászlót, váltsa le a pártpolitikai célok mentén a rákospalotai gyerekeknek ártó Lamperthet, és válasszon a kerület élére a városrész fejlődését szolgáló és támogató jegyzőt Gyurcsány bizalmasa helyett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére