Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy "menedékkérõt" sem vett át Magyarország, szomorkodik a Soros-szervezet

Forisek Ádám

2017.09.25. 09:58

Az Amnesty International emlékeztetett arra, hogy az európai uniós országok a migránsok áthelyezésében mindössze a vállaltak harmadát teljesítették.

A Soros által pénzelt Amnesty International emlékeztetett arra, hogy szeptember 26-án, kedden lezárul a Görögországból és Olaszországból a „menedékkérők” áthelyezésére nyitva álló kétéves időszak.

Az európai országok túlnyomó többsége csúfos kudarcot vallott ezen a téren – fogalmazott az NGO. Mint írták, Spanyolország a kvóta 13,6 százalékát, Belgium 25,6 százalékát, Hollandia 39,6 százalékát, Portugália pedig 49,1 százalékát teljesítette a vállaltaknak. Málta az egyetlen uniós tagország, amely teljesítette a kvótát.

Norvégia és Lichtenstein önkéntes alapon vett részt a mechanizmusban, előbbi 1500, utóbbi pedig 10 menedékkérőt helyezett át. Kiemelkedik még Finnország, amely 1951 menedékkérőt (94 százalék), és Írország, amely 459 menedékkérőt (76,5 százalék) vett át.

Szlovákia – amely Magyarországhoz hasonlóan elvesztette a kvótapert –, a 902 menedékkérőből csak tizenhatot, míg Csehország a 2691-ből mindössze tizenkettőt helyezett át – ismertették.

Magyarország és Lengyelország egyetlen migránst sem vett át.

A Soros által támogatott szervezet szerint jogilag kötelező lett volna átvennünk a „menekülteket”, továbbá állításuk szerint fejenként 6 ezer eurós támogatást kaptunk volna a bevándorlókért.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére