Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy országnak sem kell a röszkei terrorista, Ahmed H.

Forisek Ádám

2019.01.18. 10:45

Egyetlen országtól sincs befogadó nyilatkozata Ahmed H.-nak, ezért idegenrendészeti õrizetbe került.

Az Origo megtudta a Belügyminisztériumtól, hogy a röszkei terrorista, Ahmed H. egyetlen országtól sem rendelkezik befogadó nyilatkozattal. A minisztérium közlése szerint a szír férfi nem rendelkezik érvényes útlevéllel a világ egyetlen országába sem, ami azt jelenti, hogy egyetlen ország sem kívánja befogadni.

Ahogy arról korábban már írtunk a 888.hu-n, a szír Ahmed H. január 19-én feltételesen szabadlábra kerül a bíróság korábbi jogerős ítélete szerint. A férfit a Szegedi Ítélőtábla ítéletének végrehajtása érdekében idegenrendészeti őrizetbe veszik, és kitiltják Magyarország területéről.

A migrációs válság során 2015. szeptember 16-án több száz migráns gyülekezett a Röszke-Horgos közúti határátkelőhely szerb oldalán. A Magyarországra belépni akaró, kezdetben békés tömeg idővel agresszívvá vált, a kerítést le akarta dönteni, majd néhányan kövekkel dobálták meg a magyar oldalon felsorakozott rendőröket. Az összecsapásokban több rendőr megsérült.

Az elsőfokú ítélet szerint a Cipruson élő Ahmed H. a kordon bedöntésével, az egyenruhások megtámadásával fenyegetőzött. A vádlott többször is megafonnal beszélt a tömeghez, három alkalommal maga is dobált a rendőrök felé, majd az átkelőt lezáró kapu kinyitását követően illegálisan magyar területre lépett. Röviddel később visszatért a szerb oldalra, és csak három nappal később vették őrizetbe.

Ahmed H. és a Soros-szervezetek elképesztő hazugságokkal védik egymást

A 2015-ben a magyar határt megtámadó migránstömeget vezető szír Ahmed H. a most újrakezdett büntetőperében is tagad mindent, illetve nem emlékszik semmire. Érdekes módon Ahmed H. mellett elfogása óta kiáll Soros illegális migrációt támogató hazai és nemzetközi szervezeti hálója. A Fidesz szerint ez nem véletlen, mivel a 2015-ös egy olyan irányítottan szervezett nemzetközi akció volt, amelyben Ahmed H.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére