Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Erről lesz szó ma Kötcsén

Sümeghi Lóránt

2019.09.07. 11:28

Immár a tizenkilencedik alkalommal rendeznek polgári pikniket.

A ma tizenkilencedik alkalommal megrendezendő polgári pikniken az október 13-i önkormányzati választás, az új európai parlamenti ciklus, a német gazdasági recesszió veszélye és annak Magyarországra gyakorolt hatása is szerepel a témák között – értesült a Magyar Nemzet. A lap szerint a találkozón a héten, Budapesten megtartott demográfiai csúcson elhangzottak is visszaköszönnek majd.

Best of Kötcse

2004 óta ez lesz a tizennyolcadik Polgári Piknik. Orbán Viktor – Tusnádfürdő mellett – Kötcsén szokott helyzetértékelést tartani arról, hogyan is állnak a dolgok a nagyvilágban. Vasárnap lesz a Somogy megyei Kötcsén a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvénye, a Polgári Piknik. A zárt körű eseménynek helyszínt adó Dobozy-kúrián Orbán Viktor is beszédet mond majd.

A Somogy megyei Kötcsén Orbán Viktor kormányfő a jobboldali-konzervatív szellemi és gazdasági holdudvar meghívottjai előtt zárt körben ad helyzetértékelést a politikai folyamatokról. Mint ismert, a polgári pikniket 2004 óta a Balog Zoltán által vezetett Magyar Polgári Együttműködés Egyesület szervezi a kötcsei Dobozy-kúrián. A találkozókon elhangzott kormányfői beszédek rendre széles körű hazai és nemzetközi visszhangot váltanak ki.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére