Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

És az megvan, hogy a gyurcsányisták jobbikos cikkeket posztolnak?

888.hu

2017.07.27. 22:28

Olyan jól sikerült Vona Gábor néppártosodása, hogy még a Jobbik holdudvarát is sikerült szélsõbaloldalivá változtatnia. A Jobbikhoz közel álló zsurpubi.hu-nak a baloldali média pocsolyájában sikerült alámerülnie, mivel mára már olyan hangvételû cikkekkel operálnak, amelyeket gyurcsányista politikusok, sõt Gyurcsány testvére is megosztásra érdemesnek talál.

Tegnap megírtuk, hogy Vona Gábor évekig utánozta Orbánt az Erdélyi Magyar Ifjak által szervezett táborban, mára azonban a Jobbik és annak ifjúsági szervezete kikopott Erdélyből. Sőt, a magát jobboldalinak nevező párt prominensei már nyilvánosan gyalázzák az erdélyi magyarokat. Egyes jobbikos képviselők korábban kifejtették, hogy

az erdélyi magyarság nagyobb része – az észak-amerikai indiánokhoz hasonlóan – megvehető egy marék üveggyönggyel. Ez a marék üveggyöngy a kettős állampolgárság volt.

A Jobbikban egyre inkább az a vélemény kerekedik felül, hogy a határon túli magyarok nem érdemelték meg a kettős állampolgárságot, ugyanis köreikben még a magyarországinál is nagyobb mértékű az elhülyülésre való hajlam.

Feltehetően Vona Gábor és pártja mindent megtesz a baloldali szavazókért, ezért a párt holdudvara, és az ehhez tartozó pártmédia elkezdte puhítani a még meglévő jobbikos szavazókat, így születhetett olyan cikk a Zsúrpubin, amelyet Vágó István dékás "politikus" és Gyurcsány Éva (Gyurcsány Ferenc testvére) is bőszen osztogat a dékás nyugdíjasokat csokorba fogó Facebook-csoportokban.

Az erdélyi magyarok ócsárlása mellett a jobbikos portál Lovas Istvánt is megpróbálta lejáratni az Élet és Irodalom (!) egy korábbi erőltetett "oknyomozó" cikkére hivatkozva, amellyel Vágó Istvánnak, a demokraták demokratájának jó muníciót adtak.

Micsoda ez a Zsúrpubi?

Amúgy az ominózus cikket B. Ferenc Attila jegyzi, aki csekélyke hírnevét azzal alapozta meg, hogy interjút készített a Gazda fiacskájával (született: Simicska Ádi), ugyanakkor Õ a Vona felesége által működtetett IgenÉlet.hu egyik szerkesztője is. Az IgenÉlet szerkesztője Szaplonczay Dóra is, Béres Ferenc Attila felesége.

Utóbbi ugyanakkor a Zsúrpubit kiadó Hungária Média Kft. tulajdonos-ügyvezetője, míg az IgenÉlet Kft. ügyvezetője korábban Pörzse Sándor jobbikos képviselő volt – derítette ki az OPTEN Cégtár adatai alapján a PestiSrácok.hu.

Vona az azonnali.hu-nak adott interjújában is beszélt a portálról, habár szerinte:

"A Zsúrpubi nem a Jobbik lapja... az Alfahír sem, bár úgy-ahogy vállalja a Jobbik szimpátiáját."

A Jobbik pálfordulásáról ezt a cikket érdemes elolvasni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére