Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Etikai eljárást indít a Jobbik a saját győri jelöltjei ellen, mert azok nem akartak Gyurcsányékkal összefogni

Sümeghi Lóránt

2019.10.08. 10:45

A 2018-as országgyűlési választások utáni káosz tapasztalható újfent a Jobbik háza táján, ugyanis a párt budapesti vezetése etikai eljárást indít a győri alapszervezetének tagjai ellen, csak mert nem akarnak egy gyékényen árulni Gyurcsánnyal és a DK-val.

A tavalyi Vona-Toroczkai-Sneider-Jakab-Dúró tengely körüli morális és világnézeti káosz nagyon úgy tűnik, hogy bár kissé eltérő formában, de megint csak felütötte a fejét az egykor még jobboldali, ma már nyíltan Gyurcsány Ferencék szerekerét toló balliberális Jobbik háza táján.

Kivonta magát a győri Jobbik az ellenzéki „moslékszövetségből„, csak a Fidesz jelöltje marad

Fodor Roland bejegyzése szerint „az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is”. Hozzátette, hogy kilépésük hónapok óta tervezett volt, „nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz„. Fodor Roland ELJÖTT A VÁRT PILLANAT! KILÉPÜNK AZ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁSBÓL!

Most éppen a budapesti vezetés fenyegette meg a győri Jobbikot azzal, hogy

a négy visszalépő képviselőjelölt összes párton belüli tisztségéből visszahívásra kerül és etikai eljárás indul velük szemben.

Mi több, Jakab szerint azokon a településeken, ahol a jobbikos tagság az ellenzéki együttműködésben való indulás mellett döntött, a Jobbik továbbra is tartja magát a megállapodásokhoz, így

Győrben is arra kéri szimpatizánsait, hogy az ellenzéki együttműködés jelöltjeit támogassák az október 13-ai választáson.

Hogy mi a győriek bűne? Mindössze az, hogy jelezték, nem kívánnak összefogni a bukott balliberális tömbbel, de legfőképpen Gyurcsány Ferenccel, ami ezek szerint elvárás volt a Jakab Péter fémjelezte Jobbikban. Mint a győriek írták,

az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is.

Hozzátették, hogy kilépésük hónapok óta tervezett volt, és nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz. Indoklásuk szerint az összefogáshoz eredetileg azért csatlakoztak, mert így terveik szerint a nemzetellenes baloldali pártok nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben; ehhez pedig szükséges volt pár hónapig belemenniük – minden jóérzésű polgár döbbenetére – ebbe a proletár rémálomba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére