Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez a kezdeményezés óriási segítséget nyújthat az autista gyermekeknek és szüleiknek

888.hu

2017.05.01. 11:48

Egy autista kisgyermeket nagyon nehéz orvoshoz vinni, hiszen a újdonságoktól könnyen megijed vagy bepánikol. Szerencsére néhány lelkes ember összefogott, hogy segítsen az ilyen, különleges gyermekeken.

Nekik sokkal nagyobb odafigyelésre és törődésre van szükségük, amit hamarosan meg is kaphatnak, hála néhány nagyon lelkes ember összefogásának. Egy olyan autista vizsgálóközpontot hoznak létre a Heim Pál kórházban, amely Közép-Európában és Magyarországon is egyedülálló.

Ez egy külön kis birodalom lesz, ahol nyugodt körülmények között lehet gyógyítani a különleges piciket, akiknek egy fogászati beavatkozáshoz is altatásra van szükségük.

A tervek szerint úgynevezett "hotelszobák" is lesznek, ahová akár a vidékről feljött szülők is ott lehetnek a gyerekekkel. Ha összejön a szükséges összeg, akkor decemberre már el is készülhet mindez.

Mi kell hozzá? Például te!

Akár most is utalhatsz, de május 4-én egy koncert is lesz az Erzsébet téren, ahol adománypontokat is találsz, ahol adakozhatsz .

Az Út a Mosolyért Alapítvány bankszámlaszáma: 10918001-00000087-36910019

A kezdeményezés mögé számos sztár beállt. Segítsetek, hogy az orvosok még jobban oda tudjanak figyelni az autista kicsikre. 

(neszeszer blog)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére