Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fekete-Győr most majd megtudhatja, hogy miért vannak a szülőknek előjogaik

888.hu

2021.08.19. 14:00

Tegnapi hír, hogy Fekete-Győr Andrásék gyermeket várnak. Gratulálok hozzá, a legjobb dolog, ami az életben történhet. Tudom jól, nekünk kettő van: egy fiunk, Kristóf, és egy lányunk, Karolina – írta közösségi oldalán Kocsis Máté.

 

Ha majd megszületik a gyermek, és Fekete-Győr András is túl lesz számtalan átvirrasztott éjszakán, ha megtanul a mosógép tetején és a csomagtartóban is pelenkázni, ha majd többször megjárja a gyermekorvosi ügyeletet magas lázzal vagy sérülésekkel, ha lelkesen megválaszolja minden nap azt a körülbelül 200 “miért”-tel kezdődő kérdést, és ha kialakul közte és a gyereke között a világ legtökéletesebb érzelmi kötődése, akkor bizonyára megérti majd, hogy miért vannak a szülőknek – így neki is – előjogaik a saját gyermekük nevelését illetően – írta a politikus a Facebook-oldalán.

Kocsis Máté hozzátette: „Vélhetően még később az sem lesz ellenére, hogy

az ő tudta és beleegyezése nélkül semmilyen irányú szexuális propagandával ne traktálják a kiskorú gyermekét, illetve az úgynevezett érzékenyítés címén ne tartson előadást (leginkább semmiről) például egy ötven-hatvan körüli férfi miniszoknyában és tűsarkú cipőben, ahogy az tőlünk nyugatabbra már szokás.”

Az államtitkár kiemelte:

Halkan jegyzem meg, ezekről szól a gyermekvédelmi törvényünk, függetlenül attól, hogy mit hazudik róla a liberális sajtó.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére