Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fideszes EP-képviselők: El a kezekkel a gyerekeinktől!

888.hu

2021.07.06. 15:50

Sem Brüsszel, sem Soros-szervezetek „nem írhatják elő nekünk, hogyan neveljük a gyermekeinket” – írta Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő kedden a közösségi oldalán, ahol három képviselőtársával, Gál Kingával, Deutsch Tamással és Győri Enikővel közös videóban beszélt a gyermekvédelmi törvény miatt Magyarországot ért támadásokról.

 

A kormánypárti politikus úgy fogalmazott:

Brüsszel most azt az új magyar törvényt támadja, amelynek egyetlen célja, hogy megvédje a gyermekeket. A gyermekvédelmi törvény egy dolgot akar, azt, hogy a gyerekek nevelése a szülők elidegeníthetetlen joga maradhasson”

– hangsúlyozta.

Kijelentette: minden más, ami ezzel kapcsolatban elhangzik, hazugság, és része annak a több éve tartó rágalomhadjáratnak, amelyet az európai baloldal – és benne a magyar baloldali EP-képviselők – folytatnak Magyarország ellen.

Hidvéghi Balázs a videóban azt mondta: „akárhogyan is erőlködnek itt, és akárhogy is hazudoznak”, a magyar kormány nem fogja megengedni, hogy „Soros-szervezetek” írják elő azt, hogy a szexualitásról mit és mikor tanítsanak Magyarországon a gyerekeknek.

Gál Kinga hangsúlyozta:

Egy olyan törvény elfogadása miatt támadják az Európai Parlamentben „egymást túlharsogva” Magyarországot, amely a nemzetközi és uniós jogon alapul.”

Az új szabályok célja, hogy a gyermekek mindenek felett álló érdekét szem előtt tartva a szülők kezében hagyja a nevelésüket, és megvédje őket az öncélú szexuális tartalmaktól – jelentette ki. Hozzátette: nem fogják hagyni, hogy „ideológiai lobbiszervezetek” befolyásolják a gyermekek nevelését.

Deutsch Tamás szerint ebben az „elképesztően durva támadássorozatban” a magyar baloldali EP-képviselők „őszinte lelkesedéssel” vesznek részt.

Nekik nem a magyar gyermekek védelme a fontos, hanem a pénz és a hatalom”

– jegyezte meg.

Ezért igyekeznek megfelelni a brüsszeli bürokraták minden elvárásának, uniós beavatkozást és „mindenféle jogi eljárások” megindítását követelik, illetve azt, hogy még a választások előtt az uniós pénzeket vonják meg Magyarországtól”

– mondta.

Győri Enikő kiemelte: Magyarország szuverén állam, ezért a jogrendjében foglaltakat az uniónak is tiszteletben kell tartania. Márpedig a gyermekek nevelése nem uniós, hanem tagállami hatáskör, így Brüsszel nem szólhat bele, miként nevelik gyermekeiket a magyarok.

A nagyobbik kormánypárt követelését világossá téve úgy fogalmazott: „el a kezekkel a gyerekeinktől!”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére