Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fideszes politikus: elfogadhatatlan és felháborító, ami a nagykátai iskolában történt

888.hu

2020.02.02. 17:50

Nem egyedi esetről van szó, a cigány „tanulók” más településeken, többek között Gyöngyöspatán is rendszeresen terrorizálják a tanárokat.

Czerván György fideszes politikus elfogadhatatlannak és felháborítónak tartja a nagykátai iskolában történt tanárbántalmazást, ezért arra kérte a minisztériumot és a kormányt, vizsgálják meg, mit lehet tenni az ilyen jelenségekkel szemben. A térség országgyűlési képviselője ezt vasárnap Tápiószentmártonban mondta az MTI-nek.

Czerván György a Pest megyei településen pénteken történtekről felidézte, hogy a Nagykátai Ipari Szakközépiskolában egy cigány diák több, ugyancsak cigány osztálytársa bátorítására és szeme láttára a tanórán erőszakosan provokálta és fizikailag is fenyegette az egyik tanárt.

Cigány „tanuló„ a tanárnak: kapd be a f888szom, megb888szlak! | VIDEÓ

Brutális videó kering az interneten, amin az látható, amint egy cigány „tanuló” inzultálja a tanárát. Az eset állítólag január 31-én történt Nagykátán, a Ceglédi Szakképzési Centrum Nagykátai Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája nevű intézményben. Sajnos egyáltalán nem egyedi jelenségről van szó, ám mivel ezúttal felvétel is készült, remélhetőleg egyszerűbb lesz beazonosítani az integrációra képtelen cigány „tanulót„.

„Az ilyen viselkedésre nincsen mentsége sem a diáknak, sem a szülőnek, függetlenül attól, hogy ki milyen szociális körülmények között él” – fogalmazott a fideszes politikus.

Czerván György elmondta, úgy tudja, hogy a diák ellen azonnal fegyelmi eljárás indult. Hozzátette, azért kéri az illetékes minisztérium és a kormány vizsgálatát, mert nagyon hasonlóakról számoltak be gyöngyöspatai pedagógusok, akiket – elmondásuk szerint – szóban és fizikailag is bántalmaztak cigány diákok.

Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a nagykátai ügyben nyomozás indult közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére