Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Folytatódik a cirkusz Budapesten: Puzsér nem tudta elgáncsolni Berki indulását

Pörge Béla

2019.09.16. 18:48

Puzsér Róberték szerint Berki Krisztián csak visszaélések árán szedte össze a megfelelő számú ajánlást: az NVB szerint viszont nem.

A Nemzeti Választási Bizottság elutasította az Állampolgárok a Centrumban Egyesület fellebbezését, amelyet Berki Krisztián főpolgármester-jelölt nyilvántartásba vétele miatt nyújtottak be – írja a Népszava.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Berki Krisztiánt szeptember 10-én vette nyilvántartásba főpolgármester-jelöltként az FVB, miután a Berkiék által leadott íveken 5023 érvényes ajánlást találtak.

Puzsér Róbert korábban a Facebookon is nagy perpatvart csinált az ügyből, váltig állította, hogy lehetetlen, hogy Berki ennyi ajánlást ilyen hamar összeszedjen. Puzsér nem viccelt, tényleg fellebbezett a herevasalásról ismert siófoki és ferencvárosi kapus, klubvezető ellen.

Az NVB egyhangú döntéssel a fellebbezést elutasította, arra hivatkozva, hogy a beadványozó nem csatolt bizonyítékot.

Magyarán szólva Puzsér hatalmasat égett, hiszen nem volt hajlandó belenyugodni abba, hogy egy úgynevezett celeb előbb gyűjti össze a kellő számú ajánlást, mint ő, a világok mindentudója. Pedig ez történt, a cirkusz pedig folytatódhat a három bohóccal: Karácsonnyal, Puzsérral és Berkivel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére