Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gődény ezúttal ráfázott: hajnalban a rendőrség vitte el lakásáról a vírustagadót

888

2020.12.11. 14:45

Van ami már nem fér bele.

Korábban már több cikkben is megemlékeztünk Gődény Györgyről aki szerényen csak doktor Gődénynek nevezteti magát, pedig nincs orvosi végzettsége.

Gődény elsősorban a virtuális térben, azon belül is a Facebookon terjeszti kártékony elméleteit. Közszereplős profilját több mint százezren kedvelik. Ezenkívül összehozott egy másik, szintén százezres követőbázissal rendelkező oldalt, amelyet szeptember végén a Facebook letiltott. Erre azért került sor, mert a felületen az áltudományos hírektől kezdve a hazugságokon át a kamuvideókig volt minden.

Az embereket félrevezetni – ezáltal akár életekkel játszani – viszont nem lehet büntetlenül.

Gődény Facebook oldalán jelentette be péntek délelőtt felesége, hogy férjét hajnalban lakásukból elvitték a rendőrök. A bejegyzés alapján azonban úgy tűnik még ez sem riasztotta el őket „hitvallásuktól” továbbra is tolják az agymosást.

Ti is kelletek mindannyian, hisz jól tudjuk: egy ember egyedül nem csinálhat nyarat! Ezért aki valóban támogat bennünket és velünk tart, az álljon ki Gyuri mellett az igazságért ebben a harcban.

 

Úgy tűnik azonban nem csak Gődényt érinthette a razzia, Gál Kristóf ugyanis az operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján elmondta: Vírusszkeptikus tartalmak hangadóinál tartott házkutatást a rendőrség.

A rendőrség folyamatosan figyeli a vírustagadó, vírusszkeptikus cikkeket, közléseket, állításokat, és amennyiben felmerül, hogy a közlés jogszabályba ütközik, eljárást indít

- fogalmazott.

Mint mondta, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda több hete indított eljárást egy ilyen ügyben, és pénteken négy olyan személyhez köthető helyszínen tartottak házkutatást, akik „a vírusszkeptikus tartalmak hangadói”. A rendőrség az eljárást rémhírterjesztés miatt folytatja, de felmerül a hatósági rendelkezés elleni uszítás büntette is – tette hozzá.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére