Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyöngyösi már be is jelentette, nem szívesen dolgozna Toroczkaival és Dúró Dórával

Sümeghi Lóránt

2018.05.23. 15:19

A baloldali fordulatot vett Jobbik elnökhelyettese, Gyöngyösi Márton ezúttal az ATV-ben tett sokat azért, hogy ismét megmutassa, az elnökséget továbbra is Vona Gábor bukott pártelnök irányítja.

A külföldi sajtóban a migránsok befogadásáról és az unióval való együttműködésről papoló Gyöngyösi az ATV Start című reggeli műsorban fejtette ki véleményét a Jobbikon belül megalakult, Toroczkai és Dúró vezette platformról.

Az érezhetően Vona Gábor által meghatározott narratívát toló Gyöngyösi elmondta,

személy szerint nem szívesen dolgozna együtt Toroczkaival a Jobbik jövőjén, építésén, és ez Dúró Dórára is ugyanúgy vonatkozik."

Szerinte Toroczkai azért kezdett el a belső szervezkedésbe, mert csalódott a pártkongresszuson megrendezett elnökválasztáson elért eredményében.

Az eredményt el kell fogadni, és nem picsogni, toporzékolni kell, hanem beállni a sorba"

 – utalt Ásotthalom polgármesterére.

Arra azonban nem gondolt Gyöngyösi, hogy elképzelhető, Toroczkai azért kezdett el a párton belül szervezkedni, mert látta, hogy Vona Gábor immár harmadszorra sem tudta megszorongatni a Fideszt a választásokon. Mi több, a Simicskával való összejátszás eredményeképpen a pártra egy több mint 600 milliós büntetés befizetése vár, amelynek súlya már most elkezdte felemészteni a párt infrastruktúráját. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére