Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány rendőrei a tüntető tömegnek: „Megdöglötök mind!”

888.hu

2021.10.23. 14:20

Ma van a gyurcsányista állami terror legfontosabb napjának 15 éves évfordulója. 2006-ban ezen a napon állt bosszút az MSZP–SZDSZ-kormány utasításai szerint működő rendőrség a tévészékház ostromáért és az azt követő folyamatos tüntetésekért.

 

Azóta a baloldali moslékkoalíció legnagyobb támogatottságú pártja, a DK prominensei – akik akkoriban még a szocialista kormány vezetésében vagy közvetlen közelében voltak – módszeresen próbálják letagadni felelősségüket, megváltoztatni a múltat, eltörölni a tényeket.

Lássunk néhány példát arra, hogy az úgynevezett Demokratikus Koalíció hogyan képzeli el a demokráciát:

Volt itt minden, elfogott személyek fejbe rúgása, idősek gumibotozása, szándékos ujj-, kéz-, lábtörés.

Van ez a Vágó nevű szerencsétlen, aki évtizedekig szerepelt különböző csatornák műsoraiban. 2006-ban viszont elfelejthette bekapcsolni a tévét, vagy csak megint pojácáskodva „szkeptikuskodik”, mint a Böszme fedőnevű cimborája szokott:

Első kérdésére hamar választ kaphatott volna a kvízmester, ha – közönség híján – igénybe veszi az okostelefonos segítséget, és rákeres a weben:

Lehet ám, hogy Pista bácsit átvágták, mint a lapát tartalmát a palánkon:

Gyurcsány azt is megpróbálta elhitetni, hogy az ’56-os forradalom kitörésének jubileumi évfordulójára emlékező ünneplő emberek verették meg magukat a rendőrökkel.

Volt olyan is, hogy egy rendőr az egyik tüntető telefonját a kamerák előtt ellopta, vagy ott van a Szupernagyiként elhíresült idős nő, akit 4 (!) rohamrendőr bántalmazásával vádoltak évekig.

De itt van egy újabb DK-s múlttagadó, Varju László, aki szerint 2006-ban lehetett tüntetni, most nem:

A Gyurcsány belügye által 30 évre titkosított felvételeken az is látszik, hogy a rendőrök élvezték, hogy ártatlanokra lőnek, nevetve, káromkodva üvöltöttek a tüntetőknek, fotózó járókelőknek.

A Vadai nevű pedig az idő múlásával próbálja meg jelentékteleníteni a véres eseményeket:

De mi sosem felejtjük el azokat a napokat, és a felelőst sem!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére