Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hét kérdés megválaszolásával állíthatjuk meg a Soros-tervet!

Nagy Gábor

2017.09.24. 12:45

Dömötör Csaba parlamenti államtitkár a Kossuth Rádió Vasárnapi újság c. mûsorában nyilatkozott a nemzeti konzultációról.

Orbán Viktor miniszterelnök korábban a "Soros-tervről" szóló nemzeti konzultáción való részvételre kért mindenkit, mert véleménye szerint az emberek ezzel segíthetnek abban,

hogy Magyarország meg tudja védeni magát a bevándorlással szemben.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára vasárnap arról beszélt, hogy a kormány hét kérdést tesz majd fel az állampolgároknak a bevándorlásról és a kötelező kvótáról az október elején induló nemzeti konzultáció során.

A nemzeti konzultáció érinti majd az egymillió bevándorló betelepítésére és a határzárakra vonatkozó javaslatokat. Kitér majd arra a tervre is, amely alapján minden bevándorló 9 millió forint állami támogatást kapna.

A kérdőíveket postai úton is el lehet küldeni, de az interneten is ki lehet tölteni. 

Dömötör Csaba közölte: Soros György üzletember 2015 szeptemberében tette közzé a tervét, amelyben javaslatot tett évi egymillió menekült befogadására. Ez "megihlette" az uniós döntéshozókat, és 2016-ra már elkészült egy javaslat, amely felső határ nélküli elosztásról szól, illetve arról, hogy milyen szankciókkal sújtják azokat az országokat, amelyek nem hajlandóak ebben részt venni.

Német kormányzati forrás szerint egy bevándorló havi 770 ezer forintnyi eurójába kerül a német adófizetőknek.

Végül az államtitkár elmondta: különbséget kell tenni a valódi menekültek és a gazdasági bevándorlók között. Magyarország minden olyan menekültnek segítséget nyújt, akit üldöznek, de a statisztikák szerint az Európába érkezők nagy része gazdasági bevándorló, aki nem ritkán hamis papírokkal menekültnek állítja be magát, és kijátssza az érvényes szabályokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére