Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hollik: Asselborn nyilatkozata a felháborítónál is felháborítóbb

Bokor Gábor

2018.02.20. 17:58

Hollik István, a KDNP országgyûlési képviselõje kedden úgy fogalmazott, hogy a magyar emberek akarata egyértelmû: nem akarják, hogy Magyarország bevándorlóország legyen, és az õ akaratukat hajtja végre a kormány, amikor vitába száll a Soros-tervvel és a luxemburgi külügyminiszterrel.

Hollik István így reagált arra, hogy Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter hétfőn a liberális Der Tagesspiegel napilapnak adott interjújában azt mondta, hogy a Stop Soros törvénycsomag miatt az EU-nak fel kell állnia és fel kell háborodnia.

Még hétfőn Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter úgy fogalmazott, hogy luxemburgi kollégája szélsőségesen bevándorláspárti, ezért gyűlöli Magyarországot.

Elég abból, hogy migránspárti politikusok nyíltan fenyegetik Magyarországot, mert a magyar kormány nem hajlandó úgy ugrálni, ahogy ők fütyülnek. A luxemburgi külügyminiszter felháborítóbbnál felháborítóbb nyilatkozatokat tesz, mert Magyarország nem hajlandó elfogadni azt a tervet, amit Jean Asselborn végrehajt"

– fogalmazott Hollik István, majd hozzátette, hogy Jean Asselborn egy olyan kormány tagja, amely egyértelműen migránspárti.

A KDNP-s politikus emlékeztetett, hogy a luxemburgi miniszter nem először fenyegeti meg Magyarországot büntetéssel, kizárással az Európai Unióból, amiért a magyar kormány nem hajtja végre a Soros-tervet.

Nem fogadjuk el a kötelező betelepítési kvótákat és nem bontjuk le a határzárat. Azért fenyegetnek, hogy Magyarország elfogadja a legújabb javaslatot, amely szerint Magyarországnak 10 ezer migránst kellene befogadnia"

– közölte.

Hollik István szerint Magyarország volt az egyetlen uniós tagállam, amely megkérdezte az embereket, hogy mit gondolnak a bevándorlásról, a kötelező betelepítési kvótákról, és az ő egyértelmű akaratuk szerint nem akarnak bevándorlóországot csinálni Magyarországból.

A kormány az emberek akaratát hajtja végre, amikor vitába száll a Soros-tervvel és a luxemburgi külügyminiszterrel"

– fogalmazott Hollik, majd elmondta, hogy Jean Asselbornnak illene figyelembe vennie a magyar emberek akaratát, valamint azt, hogy ma már a visegrádi országok is Magyarország mellett állnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére