Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hülyék 2018: Fodor Gábor Jobbik nélküli ellenzéki összeborulást szeretne

Horváth József György

2017.01.05. 09:28

A Magyar Liberális Párt elnöke szerint 2017 várható üzenete a Jobbik nélküli ellenzéki együttmûködés. Na de mit szólnak majd ehhez Gyurcsányék, akik meg a Liberálisokat hagynák ki az együttmûködésbõl?

Fodor Gábor a Kossuth rádió 180 perc című műsorában csütörtök reggel azt mondta, hogy idén a "demokrata ellenzéki pártok" együttműködése kulcskérdés lesz.

Ennek előszele szerinte a köztársaságielnök-választás, mert véleménye szerint Majtényi László jó javaslat és versenyképes jelölt, magyarra lefordítva Fodor szavait: ESÉLYTELEN.

A Liberálisok az elsők között jelezték, hogy támogatják Majtényi Lászlót, mivel látták ombudsmani munkásságát, tudják mennyire elkötelezett a jogállam mellett, ismerik liberális értékrendjét"

– indokolta kijelentését a pártelnök.

Fodor Gábor itt nem állt meg, folytatta pátoszos regélését a Poloska Intézet fura uráról:

Majtényi László jelölése az ellenzéki pártok és a civil szféra közötti együttműködés szimbóluma is lehet, azé a civil szféráé, amely amúgy is célkeresztben volt az Orbán-kormány számára"

A másik együttműködési kérdés a liberális pártelnök szerint a demokrata ellenzéki oldalon tapasztalható vezetési válságra vonatkozik, aki lényeges fordulatnak nevezte, hogy Botka László bejelentette, vállalná a miniszterelnök-jelöltséget. Szegény Fodor nem valami jól informált, hiszen csütörtökön kiderült, hogy Botkának kb. annyira hiteles és valós a miniszterelnök-jelölti ambíciója, hogy egyeztetés helyett inkább elutazott nyaralni

Utalva arra, hogy a Demokratikus Koalíció megvétózta a Liberálisok részvételét a baloldali előválasztásról szóló korábbi tárgyalásokon, azt mondta:

ha valaki nem nyerni akar, hanem csak frakciót akar állítani, akkor lehet vétózgatni."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére