Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Idén is folytatja a nehéz helyzetben lévő családok segítését a Mészáros Csoport

888.hu

2021.06.01. 11:05

A kétszázmillió forint értékű jótékonysági felajánlásnak köszönhetően mintegy 3500 nehéz helyzetben élő egyszülős, valamint nagy család nyaralhat július elsejétől augusztus végéig félpanziós ellátásban a Hunguest Hotels gyulai szállodájában, valamint a Balatontourist kempingjeiben.

 

A rászorulók üdültetésének megszervezésében – a tavalyi évhez hasonlóan – ezúttal is részt vesz a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és az Egyszülős Központ.

A társaság MTI-hez eljuttatott keddi közleménye szerint tavaly nyáron csaknem 600, nehéz helyzetben élő egyszülős és nagy család nyaralhatott a Mészáros Csoport jóvoltából.

Újdonság, hogy idén már három generáció – gyermekek, szülők és nagyszülők – együtt vehet részt a nyaraláson.

Az érintettek a gyulai Hunguest Hotel Erkelben és a Balatontourist balatonfüredi és révfülöpi kempingjeinek mobil és üdülőházaiban pihenhetnek. A július elsejétől augusztus végéig tartó időszakban mintegy 3200 családos nyaralhat 6 napos turnusokban, félpanziós ellátással.

Az üdültetés 200 millió forintos költségét a Mészáros Csoport állja.

A program sikeres lebonyolítása érdekében a Mészáros Csoport idén is együttműködési megállapodást kötött a Nagycsaládosok Országos Egyesületével (NOE) és az Egyszülős Központtal.

A szálláshelyekre a két szervezet honlapján közzétett űrlap beküldésével lehet jelentkezni. Mindkét közhasznú szervezet jelképes, 1000 forintos hozzájárulást kér családonként az üdültetésben részt vevőktől.

A támogatásban olyan családok vehettek részt, akik közül sokan már évek, évtizedek óta nem tudtak elmenni közösen nyaralni, így ez az élmény sok gyermeknél bizony egy életre szólt”

– mondta Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére